grzesiek1200 24.06.13, 19:47 Witam.Zaczynam przygodę z odzieżą używaną i szukam dobrej hurtowni na terenie woj lubuskiego lub wielkopolskiego>Interesuje mnie tylko sort z Angli i Włoch. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamigraz Re: Odzież używana 24.06.13, 22:20 jak może być kujawsko pomorskie pisz na pamigraz@wp.pl. ale zastrzegam sobie kilka pytań, na priv wyjaśnię dlaczego Odpowiedz Link
andglow31 Re: Odzież używana 25.06.13, 12:52 Witam!!Proponuje odziez sort bezposrednio z Londynu!!Jezeli jest pan zainteresowany prosze o kontakt na andglow31@wp.pl Odpowiedz Link
fashionsort Re: Odzież używana 31.07.13, 13:44 Witam,jesteśmy hurtownią z Wielkopolski,w swojej ofercie mamy sort perełkowy ( dużo creamu,ale wychodzi taniej niż sam cream).Do worków można sobie zajrzeć,co więcej minimalne zamówienie to tylko 10 kg. Podaję Panu maila,proszę się odezwać,mogę wysłać konkretną ofertę,przykładowe zdjęcia. Serdecznie pozdrawiam hurt.fashionsort@gmail.com Odpowiedz Link
vioski Re: Odzież używana 31.07.13, 14:37 SPRZEDAM: ZAOPATRUJĘ, WYSZUKUJĘ ODZIEŻ DLA BUTIKÓW LUMPEXÓW, HURTOWNIKÓW. proszę o kontakt e-mail vioski@poczta.fm. Sprzedam kontakty do dobrych tanich hurtowników odzieży używanej, nowej outletowej, stock w Polsce i za granicą. PILNIE SPRZEDAM I ZEJDĘ MAKSYMALNIE ILE SIĘ DA Z CEN PRZY ZAKUPIE CAŁOŚCI PONIŻSZEGO ASORTYMENTU. Przy częściowym zakupie mniejsze rabaty. Wysyłam kurierem na terenie całej polski. Możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu. 1. Bon Prix 400 SZT. - NOWE bardzo wartościowe PRZEPIĘKNE ubrania - cały sezon . Damska, Męska , niewiele dziecięcej. Sukienki wieczorowe - piękne wartość SZT SUKIENEK w cenie sklepowej TO min. 99 zł., sprzedając tylko po 50 zł. pójdą jak ciepłe bułeczki , są duże ilości spodni jeans cena sklepowa 139 zł - jak się wystawi po 50 to z pewnością bardzo szybko się sprzedadzą, kurtki, koszule, bluzki, bluzy , sweterki, spódniczki, - Odpowiedz Link
luxbaby0 Re: Odzież używana 31.07.13, 15:08 witam, posiadam odziez dla dzieci od 0-15 lat przpiękna kolorowa, modna, na czasie , mozna wybrac płeć ewentualnie przedział wiekowy, prosto z anglii sama przywoze i sortuję , mam też odziez damską bardzo ładna luxbaby@wp.pl Odpowiedz Link
fashionsort Re: Odzież używana 06.08.13, 10:48 Zapraszamy wszystkich do licytacji w naszych aukcjach,na których wystawiamy ciuszki damskie CREAM 10 kg od 1 zł. To doskonała okazja by wypróbować nasz towar za symboliczną kwotę ,przed podjęciem długofalowej współpracy. Serdecznie zapraszam i pozdrawiam : allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=28297373 Odpowiedz Link