01.10.13, 14:46
Witam serdecznie,

Do zaoferowania mam odzież bezpośrednio z Anglii. Ubrania przygotowywane są przeze mnie w Anglii i przywożone bezpośrednio do Polski własnym transportem, co pozwala zapewnić 100% gwarancję jakości ubrań. Towar jaki będę miała dostępny to Cream lub cream +I gatunek.

Odzież damska i dziecięca z domieszka męskiej.
Tak naprawdę indywidualnie podchodzę do każdego klienta realizując jego zamówienie.

Firmy jakie wystepuja to
Hugo Boss, Joop, Morgan, H&M, Zara, Dorothy Perkins, Fishbone, Verace, Atmosphere, Primark, Tommy Hilfinger, Next, George,Vero moda, Only, Mexx, New Look, C&A, Warehouse, Pimkie, Per Una, Benetton, Identic, Morgan, Oasis, Wallis, Mango, Orsay,Tally Veijl, Vila, Karen Millen, Gap, Esprit i wiele innych

Odzież pakowana jest po 30 kg
Cena za 1kg – waha się od 43 zł do 45zl

Koszty tr5ansportu na terenie polski to 20 zł za 30 kg. powyżej 100 kg transport na terenie polski gratis

Zależy mi na stałej współpracy z mniejszymi i większymi sklepami
gwarantujemy uczciwość i transakcję na wysokim poziomie
W razie pojawienia się jakichkolwiek pytań i propozycji pozostaję do dyspozycji.
Tel. 793730155

Ponadto sprzedajemy zabawki, sprzęt sportowy , artykuły świąteczne, torby sportowe, rowery, wózki dla dzieci.
Są to towary ze zwrotów sklepowych ( z hipermarketów angielskich) w grupach A, B, C

Pozdrawiam serdecznie,
Sylwia
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka