hurtslask 29.11.13, 08:11 Sprzedaż Tylko prosto z tira!!! Towar jest naprawdę rewelacyjny Dla zainteresowanych mogę rozciąć BIG BAGA (oglądanie nie zobowiązuje do kupna) ZAPRASZAM !!!!!-ŚLĄSK - CAŁY KRAJ e-mail: skup.metali@interia.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurtslask Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 29.11.13, 08:14 NIESORT ANGIELSKI BRAK BUTÓW ORAZ POŚCIELI> Odpowiedz Link
ciucholandsuper Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 14.01.14, 09:45 Jak to niesort bez butów i pościeli? Odpowiedz Link
mbgusto Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 15.01.14, 07:38 ciucholandsuper napisała: > Jak to niesort bez butów i pościeli? TAK. Fundacja zbierająca odzież zastrzega sobie iż butów i pościeli czy sprzętu domowego nie przyjmuje. Odpowiedz Link
mbgusto Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 04.12.13, 07:52 hurtslask napisał(a): > Sprzedaż Tylko prosto z tira!!! > Towar jest naprawdę rewelacyjny > Dla zainteresowanych mogę rozciąć BIG BAGA (oglądanie nie zobowiązuje do kupna) > > ZAPRASZAM !!!!!-ŚLĄSK - CAŁY KRAJ > e-mail: skup.metali@interia.pl Odpowiedz Link
mbgusto Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 12.12.13, 08:20 hurtslask napisał(a): > Sprzedaż Tylko prosto z tira!!! > Towar jest naprawdę rewelacyjny > Dla zainteresowanych mogę rozciąć BIG BAGA (oglądanie nie zobowiązuje do kupna) > > ZAPRASZAM !!!!!-ŚLĄSK - CAŁY KRAJ > e-mail: skup.metali@interia.pl Odpowiedz Link
beata150675 Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 12.12.13, 23:35 Proszę o telefon bo jestem zainteresowana i ze Śląska Odpowiedz Link
mbgusto Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 16.12.13, 22:23 hurtslask napisał(a): > Sprzedaż Tylko prosto z tira!!! > Towar jest naprawdę rewelacyjny > Dla zainteresowanych mogę rozciąć BIG BAGA (oglądanie nie zobowiązuje do kupna) > > ZAPRASZAM !!!!!-ŚLĄSK - CAŁY KRAJ > e-mail: skup.metali@interia.pl Odpowiedz Link
mbgusto Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 29.12.13, 10:33 hurtslask napisał(a): > Sprzedaż Tylko prosto z tira!!! > Towar jest naprawdę rewelacyjny > Dla zainteresowanych mogę rozciąć BIG BAGA (oglądanie nie zobowiązuje do kupna) > > ZAPRASZAM !!!!!-ŚLĄSK - CAŁY KRAJ > e-mail: skup.metali@interia.pl Odpowiedz Link
swiat_szmat Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 30.12.13, 00:58 ZAPRASZAM do sklepu z odzieżą używaną - prowadzimy sprzedaż detaliczną i hurtową. Odzież z wieszaków. Sam wybierasz każdą sztukę , żadnych niespodzianek. Hurt od 15 kg - w dniu dostawy cena hurtowa to 25 zł/kg - WYBIERASZ TYLKO TO CO CHCESZ! , tylko pierwszy gatunek i cream. Nowy towar w każdy poniedziałek !! Naszym największym atutem jest najwyższa jakość towaru i niskie ceny. Wyprzedaże po 1 i 2 zł co 4 tygodnie !! Odwiedź nas i sprawdź jak możesz zaopatrzyć swój sklep. Otwock ul. Karczewska 14/16 - ŚWIAT SZMAT tel. 501 038 480 lub 502 919 139 Odpowiedz Link
mbgusto Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 14.01.14, 07:39 hurtslask napisał(a): > Sprzedaż Tylko prosto z tira!!! > Towar jest naprawdę rewelacyjny > Dla zainteresowanych mogę rozciąć BIG BAGA (oglądanie nie zobowiązuje do kupna) > > ZAPRASZAM !!!!!-ŚLĄSK - CAŁY KRAJ > e-mail: skup.metali@interia.pl Odpowiedz Link
astextil22 Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 14.01.14, 11:18 Serdecznie zapraszamy do zapoznania sie z nasza oferta odziezy uzywanej na portalu facebook : astextil gdzie znajda panstwo zdjecia zawsze aktualnej naszej oferty. A JUZ WKROTCE RUSZA NASZA STRONA INTERNETOWA : www.astextil.eu SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO ODWIEDZENIA I ZAKUPU .:) Rowniez teraz moga Panstwo zapoznac sie z nasza oferta odziezy osobiscie w sklepie : YVETTA ADRES: Podwale 41 56-200 Góra ( nasz staly odbiorca) Gdzie oprocz naszych ciuszkow znajda Panstwo rowniez bogata oferte mebli i roznych akcesoriow do domu .Serdecznie zapraszamy!! AStextil 0617043002 , e-mail : tekstylia@hotmail.com Odpowiedz Link
ciuchy_uk13 Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 16.01.14, 11:00 Zapraszam do współpracy wszystkich zainteresowanych odbiorców. W swojej ofercie posiadam odzież damską,męską i dziecięcą.Dodatkowo torebki,paski,obuwie. Jest to odzież sortowana,jak i oryginalny niesort.Współpracuję bezpośrednio z dwoma skupami na terenie UK. Odzież dla klienta jest sortowana bezpośrednio w naszym magazynie,więc nie ma mowy o tym aby by to *sort z sortu*,dostajesz odzież w najwyższym gatunku,od bezpośredniego dostawcy. Towar dostarczamy własnym transportem. Osoby zainteresowane podjęciem współpracy proszę o kontakt ciuchuk@gmail.com Odpowiedz Link
mbgusto Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 23.01.14, 20:24 hurtslask napisał(a): > Sprzedaż Tylko prosto z tira!!! > Towar jest naprawdę rewelacyjny > Dla zainteresowanych mogę rozciąć BIG BAGA (oglądanie nie zobowiązuje do kupna) > > ZAPRASZAM !!!!!-ŚLĄSK - CAŁY KRAJ > e-mail: skup.metali@interia.pl Odpowiedz Link
mbgusto Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 29.01.14, 22:10 hurtslask napisał(a): > Sprzedaż Tylko prosto z tira!!! > Towar jest naprawdę rewelacyjny > Dla zainteresowanych mogę rozciąć BIG BAGA (oglądanie nie zobowiązuje do kupna) > > ZAPRASZAM !!!!!-ŚLĄSK - CAŁY KRAJ > e-mail: skup.metali@interia.pl Odpowiedz Link
mbgusto Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 04.02.14, 07:33 hurtslask napisał(a): > Sprzedaż Tylko prosto z tira!!! > Towar jest naprawdę rewelacyjny > Dla zainteresowanych mogę rozciąć BIG BAGA (oglądanie nie zobowiązuje do kupna) > > ZAPRASZAM !!!!!-ŚLĄSK - CAŁY KRAJ > e-mail: skup.metali@interia.pl Odpowiedz Link
mbgusto Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 06.02.14, 08:54 hurtslask napisał(a): > Sprzedaż Tylko prosto z tira!!! > Towar jest naprawdę rewelacyjny > Dla zainteresowanych mogę rozciąć BIG BAGA (oglądanie nie zobowiązuje do kupna) > > ZAPRASZAM !!!!!-ŚLĄSK - CAŁY KRAJ > e-mail: skup.metali@interia.pl Odpowiedz Link
niesort-irlandia2014 Re: NIESORT-DAM ZAJRZEĆ DO BIG BAGA 03.06.14, 13:24 niesort z własnych skupów w Irlandii cena 1.70 euro/kg. Odpowiedz Link