mrs.szmaciara 17.09.05, 22:30 Tutaj zamieszczamy ogłoszenia inne niż ogłoszenia dostawców i odbiorców, ale związane z branżą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniag61 Re: OGŁOSZENIA inne 29.09.05, 11:35 Posiadam mały sklepik chciałam otworzyc ciucholand ale nie posiadam dużej gotówki na zakup towaru,jeżeli jakaś hurtownia byłaby zainteresowana współpraca na zasadzie komisu lub dłuższych terminów płatności,prosze o kotakt aniag6@wp.pl Odpowiedz Link
szmacipani Re: OGŁOSZENIA inne 25.10.05, 11:03 Moi drodzy, z powodów rodzinnych i zdrowotnych zmuszona jestem do likwidacji sklepu :(. Z tego powodu mam do sprzedania mało używaną wagę (CAS SW-1do 5 kg), kasę POSNET ,kopiarkę Canon NP6330 ( bo miałam też usługi ksero)oraz pewną ilość towaru - dobry angielski i holenderski, kupowany po 26 zł/ kg, do sprzedania po 5 zł za kilogram. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
hair_hair Re: OGŁOSZENIA inne 25.10.05, 22:44 Witam! Jestem zainteresowana zakupem odzieży. Proszę napisać gdzie można go zobaczyć? Proszę o odpowiedź na adres: wtorek@neostrada.pl Pozdrawiam. Lidia Odpowiedz Link
jovanka12 Re: OGŁOSZENIA inne 16.11.05, 20:42 wtam jestem zainteresowana wagą i odzieża prosze o namiary na panią milutkasia@interia.pl Odpowiedz Link