seej GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 25.10.09, 11:43 czekałem na towar 3 tygodnie zapewniany , że dostanego napewno będąc zapisany na liście, po 3 dostawach oznajmiono , że nie ma dla mnie są śmieszni i zakłamani jeśli jest sie w 1 dziesiątce na liście to co nie ma? dają komu chcą ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
rad-ca Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 21.01.10, 14:30 A coz to luksus sprzedaja w tej hurtowni,ze trzeba sie zapisywac? Ja Ci podam telefon gdzie zadzwonisz i nastepnego dnia masz towar,bez zapisow.Oto on +49 15121411875 Odpowiedz Link
bartek_greenluck A 15.03.11, 09:29 Hurtownia GREEN LUCK zaprasza. Nowa dostawa w sprzedaży od 15.03.2011 wtorek Promocje od 15.03 - 19.03 1. Bezrękawniki 11, 50 zł/kg (worek 20 kg 230 zł) 2. Bluzy sportowe 6,50 zł/kg (worek 30 kg 195 zł) 3. Bluzki damskie 6,90 zł/kg (worek 30 kg 207 zł) 4. Mix dziecięcy 9,90 zł/kg (worek 20kg 198 zł) 5. Sweterki dzianina 13,90 zł/kg (worek 30 kg 417 zł) Zapraszamy również na nasze aukcje w serwisie www.Allegro.pl Oto link do naszych aukcji: allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12444490 Prowadzimy wysyłkę towaru na terenie całej Polski w 24 h Zapraszamy również do licytowania naszych aukcji w serwisie allegro.pl. Nasz nick to : greenluck Poniżej link do naszego konta : allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12444490 Hurtownia Green Luck tel. 503-633-066 509-543-965 (58)555-16-33 Odpowiedz Link
ewaigosia Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 15.05.12, 13:15 seej napisała: > czekałem na towar 3 tygodnie zapewniany , że dostanego napewno będąc zapisany n > a liście, po 3 dostawach oznajmiono , że nie ma dla mnie są śmieszni i zakłama > ni jeśli jest sie w 1 dziesiątce na liście to co nie ma? dają komu chcą ZERO OD > POWIEDZIALNOŚCI!!!!!!!!!!!!!!! a ja uważam że wporządku hurtownia a to, że były zapisy to znaczy, że towar super i schodził na pniu. Też się zapisywałam na listę i dostałam sweterki i kurtki przejściowe. Trochę cierpliwości nigdy nie zaszkodzi. a na allegro są teraz bez zapisów bo uruchomili dodatkową produkcje czy coś. Odpowiedz Link
mikusia72 Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 19.06.12, 13:34 mają dobry towar, brałam w Żninie i jest o.k. Odpowiedz Link
jakub0022 Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 05.03.14, 16:38 ewaigosia napisała: > seej napisała: > > > czekałem na towar 3 tygodnie zapewniany , że dostanego napewno będąc zapi > sany n > > a liście, po 3 dostawach oznajmiono , że nie ma dla mnie są śmieszni i z > akłama > > ni jeśli jest sie w 1 dziesiątce na liście to co nie ma? dają komu chcą Z > ERO OD > > POWIEDZIALNOŚCI!!!!!!!!!!!!!!! > > a ja uważam że wporządku hurtownia a to, że były zapisy to znaczy, że towar sup > er i schodził na pniu. Też się zapisywałam na listę i dostałam sweterki i kurtk > i przejściowe. Trochę cierpliwości nigdy nie zaszkodzi. a na allegro są teraz b > ez zapisów bo uruchomili dodatkową produkcje czy coś. Dzis wlasnie otrzymalem towar zamawiane plaszczyki i kurteczki przejsciowe wielka pomylka kurier dostarczyl same barachlo stare zakiety z lay 60-tych.oczywiscie brakowalo prawie 2kg na moje telefony nikt nie odpowiadal. Brak poszanowania dla klienta.Zenada nie zostawie tak tej sprawy. Odpowiedz Link
ubrania1 Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 05.03.14, 16:44 witam czy interesują Panią ubrania uzywane z irlandii ? mam swój skup pozdrawiam Odpowiedz Link
ewaigosia Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 18.05.12, 09:58 ja jestem zadowolona z hurtowni odziezy uzywanej green luck. towar w miksach i osobne asortymenty oraz mila obsluga. mozna na hurcie obejrzec worek nawet do samego dna jak sie chce i nikt krzywo sie nie patrzy.pozdr. Odpowiedz Link
zanetakamin Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 18.05.12, 10:12 NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ TEJ REKLAMIE-GREENLUCK TO OSZUŚCI Odpowiedz Link
monequin Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 19.05.12, 08:55 Czasami zasilam się towarem z green lucku,ale na odległość. Wysyłka towaru błyskawiczna,towar niczym nie przypomina tego na zdjęciach. Worek 30 kg nigdy nie ważył jeszcze 30kg-zawsze brakuje. Obsługa miła. Ostatnio w towarze wiosennym trafiłam 2 kożuchy :-(. Nie ma szału,ale sami wiecie jak jest. Odpowiedz Link
kudlaty333 Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 22.05.12, 11:36 towar jest dobrej jakosci trafiłem na nich na allegro i dzieki wielu pozytywnym komentarzom a allegro nie kłamie kupiłem towar. Aktualnie juz jestem stalym klientem i gdybym sugerował się opiniami na forach - to bym zimą w sandałach chodził. Trzeba samemu sprawdzić. Odpowiedz Link
kudlaty333 Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 22.05.12, 11:45 dziwni ci ludzie raz chwala zaraz oczerniają przecież jest wolny rynek, piszecie bzdury a pózniej w tej hurtowni stoicie znowu w kolejce po towar, ja greenluck zweryfikowałem kupuje tam, odpowiada mi towar, korzystam z wysyłek a czy mi uwierzycie no to mnie to lotto. Odpowiedz Link
larka125 Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 02.12.12, 18:15 Tak, zgadzam sie z Tobą, OSZUŚCI.3 tygodnie temu przysłali mi taki szajs i jeszcze okpili, ze zasugerowałm sie ich zdjęciami i opisem ze strony.AROGANCJA I NIEUCZĆWOŚĆ. Odpowiedz Link
ubrania1 Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 05.03.14, 16:47 witam czy interesują Panią ubrania uzywane z irlandii ? mam swój skup Odpowiedz Link
kudlaty333 Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 22.05.12, 11:38 i po co oczerniasz towar można kupić normalnie, nie jestem może klientem od czasu zapisów ale od roku kupuje i nie mam żadnych problemów. Odpowiedz Link
ewaigosia Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 08.06.12, 15:44 Green Luck ma dobry towar a wypisywane tu posty świadczą, że to prawda, potwierdzona pozytywnymi komentażami na allegro. koniec i kropka. Ja u nich kupuje. Odpowiedz Link
taniubrani Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 08.06.12, 15:52 Kupując w hurtowni Green Luck nie mam stresu że zostanę oszukana, a to co wypisujesz to zwykłe pomówienie a widzę, że w innych postach oczerniasz też inne hurtownie. Może ci się po prostu nic nie podoba. A u nich można otworzyć worek i zobaczyć co w środku, a na dostawach poza stałymi klientami przybywają ciagle nowe twarze. Póki co to tak trzymać! Odpowiedz Link
monequin Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 08.06.12, 18:10 a może mi Pani poradzić,co to jest za towar: LONG SLEAVE T-SHIRTS . Kupowała to może Pani u nich? Jak to wygląda? Dzięki za każdą odpowiedź. Odpowiedz Link
ewaigosia Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 31.05.15, 22:10 czy ktoś próbowal już te nowe sorty premium z green luck , te zwykłe ich sorty są o.k. szcególnie lubie kurtki i swetry ale otwieram dodatkowy sklep już klasy butik i potrzebuje cos ekstra a na wysylke strach brac a crem jest ładny ale na wioske troszeczke dla mnie za drogi Odpowiedz Link
lumpeksowo Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 01.06.15, 07:17 dobrze Pani określiła. Ich sorty idealne są na wioskę. Odpowiedz Link
najlepszy.next Extra sort 05.06.15, 15:11 zapraszam do hurtowni Next w Sandomierzu , posiadamy w swojej ofercie sort o nazwie Extra , pakowany jako mix sezonowy wiosna-lato , jesień-zima , wysoka jakość , modna odzież w atrakcyjnej cenie . Odpowiedz Link
lumpeksowo Re: Extra sort 05.06.15, 19:44 CZY WY natrętni hurtownicy jesteście ślepi! TO JEST DZIAŁ OPINIE O HURTOWNIACH! a NIE REKLAMY! Odpowiedz Link
mikusia72 Re: GREEN LUCK OSZUKANI PSEUDO LISTA 19.06.12, 11:24 Ja uważam, że to co oferuje Green Luck jest na dobrym poziomie, ciuszki dobrze segregowane, można obejrzeć towar dla mnie super. Znalazłam na allegro i skusiłam się bo pozytywne opinie mają. Szkoda że nie mają płatnosci kartą, ale to na co mi nie starczyło pieniażków to mi dosłali.polecam. Odpowiedz Link
monequin Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w znalezieniu 20.06.12, 19:55 dobrego dostawcy. Odpowiedz Link
5oleczka Re: Opinie o hurtowniach 12.12.09, 15:19 HURTOWNIA PARADISE W SZCZECINIE byłam w tej hurtowni normalni ludzie :) mozna pogadac mila obsuga co do towaru ceny ok , niesort w miare dobry a jeżeli chodzi o sort to za ta kase sie oplaca:) bralam wlochy teraz chce wziąśc anglie bo z tego co widzialam jest ok Odpowiedz Link
eurocollectionplus Re: POLECAM ODZIEŻ MARKOWĄ SPORTOWĄ SORT 1 GAT. 14.12.09, 12:43 Prosze o oferte na eurocollectionplus@gmail.com Odpowiedz Link
dorciaa25 Re: Opinie o hurtowniach 17.12.09, 22:48 Czy znacie hurtownie ECOTEX Z ŻAGANIA AB IMAGE ŻARY KOMOTEX LESZNO SZUKAM NIE SORTU CZY KTOŚ MOŻE MI PODPOWIEDZIEĆ CZY WARTO TAM JECHAĆ? Odpowiedz Link
tymon35 Re: Opinie o hurtowniach 03.01.10, 12:46 Od połowy stycznia 2010 zapraszam do Konina.Mam w sprzedazy kidneya,szkołę angielską oraz angielski i irlandzki dtd.Mysle,ze ceny w porownaniu do konkurencji tez sa całkiem niezłe.Mozliwosc dowozu.Tel. 663 742 059 Tymon Musiał Odpowiedz Link
ata1967 Re: Opinie o hurtowniach 06.01.10, 22:37 Mam zamiar otworzyć mały sklep z odzieżą używaną w małym miasteczku.Zupełnie nie znam branży może mi ktoś wytłumaczy co znaczą te zwroty creamy,DTD czy inne Odpowiedz Link
ewelinka-21 Re: Opinie o hurtowniach 25.02.10, 09:33 mam taki sam pomysł jak Ty. Czy już otworzyłaś ten sklepik a jesli tak to skąd bierzesz towar???? Odpowiedz Link
www.euro-sort.com.pl Re: Opinie o hurtowniach 14.01.10, 15:06 witam, hurtownia euro sort zaprasza do magazynu przy ul. kobuza 1a w warszawie. nowa dostawa towaru - 16.01.10, sobota od godziny 13:00, mozliwosc kupienia towaru prosto z tira lub magazynu, super jakosc, mozna zagladac do workow (towar pakowany w male worki od 7 do 15 kg). cena 7 zl brutto za 1 kg. w zalaczniku przesylamy dodatkowo oferte na odziez outlet oraz mapke dojazdu do magazynu przy ul. kobuza 1a w warszawie. towar mozna rowniez zamowic telefonicznie wtedy przywieziemy go pod wskazany adres lub wyslemy kurierem. serdecznie zapraszamy do wspolpracy. z powazaniem Michal Wisniewski es...e euro sort enterprise Kobuza 1A, 02-841 Warszawa, Poland tel. kom:+48 603 880 420 tel. fax: +48 22 644 89 52 biuro@euro-sort.com.pl www.euro-sort.com.pl Odpowiedz Link
fake_blood Re: Opinie o hurtowniach 19.01.10, 22:19 Witam, co sądzicie o firmie Usati? Da się z nimi robić interesy? Dziękuję z góry za odpowiedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link
anika2121 fartuchy medyczne ,prześcieradła na gumkę oferta 24.02.11, 16:12 Witam ,sprzedajemy fartuchy białe (mundurki dla pielęgniarek kitle lekarskie ),prześcieradla na gumkę (frote,bawełna -pojedyńcze ,podwójne) ,bluzki damskie (krutki długi rękaw). Dla zainteresowanych podaję e mail anika2121@onet.pl i tel.727230942. Towar sortowany ,dobra jakość,zapraszam. Odpowiedz Link
bigkate_1 POLECAM WSZYSTKIM hurtownię Weldoro-Textile!!!!!! 20.01.10, 16:25 Witam!Weldoro-Textile to hurtownia z Bielska-Białej;mają angielski towar NAPRAWDĘ najwyższej jakości,tylko znane firmy(Next,New Loock itd.)rzeczy są jak nowe,niektóre nawet z metką,poskładane w "kostkę".Bardzo duży wybór,gotowe bagi sortowane np.:kobieta lato,dziecko zima itp. jak również "MIX" według indywidualnego zamówienia.Bardzo duża dbałość o klienta,duży profesjonalizm POLECAM!!! Odpowiedz Link
scigant5.2 SUPER NIESORT 26.01.10, 16:55 FUNDACJI BUZKI}W TOWARZE TYM JEST BIZUTERIA I KOSMETYKI.TOWAR JEST BARDZO DOBRY , ZNAJDUJA SIE ROWNIEZ UBRANIA NOWE Z METKAMI.TOWAR SAMI PRZYWOZIMY Z ANGLII ,JESTESMY OCZYWISCIE PRZY ZALADUNKU.NIE POSIADAMY HURTOWNI ANI SKLEPOW WIEC NIE MA KOMBINACJI TAK JAK TO BYWA W NASZYCH POLSKICH HURTOWNIACH.TOWAR PRZYWOZIMY WYŁACZNIE NA ZAMOWIENIE JEST DOSTARCZANY DO KLIENTA BEZPOSREDNIO Z ANGLII.WYSTAWIAM FAKTURE WAT.ZAPRASZAM BO NAPRAWDE WARTO.KONTAKT AGNIESZKA 696 518 083 Odpowiedz Link
piotr23_24 Hurtownia Hit z łodzi NIE KUPUJCIE TAM!!!!!!! 08.02.10, 19:31 Witam nie kupujcie tam towaru.Straszny szmelc poprostu kontyner za 4zł jest lepszy a w dodatku za towar chce 7.60zł/kg.Nie bierzcie od niego towaru.Facet strasznie potrafi bajerować że to świetny towar a naprawde sam szmelc!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
20-sylwia Re: Hurtownia Hit z łodzi NIE KUPUJCIE TAM!!! 28.09.10, 12:37 Zastanów się co piszesz !!, byłeś na miejscu widziałeś ?, czy kurier. czytam te wontki na forum ale aż płakać się chce kazdy nażeka, to tu i tam. To pytam gdzie jest ten dobry towar. Rużcie duphurtowniaodziezy-lodz.home.pl i sami sprawdzcie, przeciez w kazdej szanującej się hurtowni mozna przyjechać i obejżeć zawartość worka. Odpowiedz Link
dona1122 Re: SUPER NIESORT 22.07.10, 08:05 Ostatnio kupowałam w tej hurtowni, i towar jest zgodny z opisem. w niesorcie miałam orginalne rzeczy, jak również nowe z metkami. polecam Odpowiedz Link
wandaikazik Re: SUPER NIESORT 01.09.10, 14:44 Szkoda Pani Agnieszko , że nie można się do Pani dodzwonić. Odpowiedz Link
beny13 polecam Http://hurtowniaodziezy-lodz.home.pl 28.02.10, 16:22 Http://hurtowniaodziezy-lodz.home.pl polecam Odpowiedz Link
sklep_zamosc Re: polecam Http://hurtowniaodziezy-lodz.home.pl 03.03.10, 12:55 Polecam Hurtownie w Maryninie i Miłocinie! Miła obsługa i przede wszystkim konkurencyjne ceny. podaje numer do tych hurtowni: 081-742-64-03 017-864-22-09 Polecam!!!! Odpowiedz Link
bede-wielka-kiedys Re: Opinie o hurtowniach 05.03.10, 11:20 Wiecie cos o hurtowni import export z gdanska? Maja tylko niesort. Bral ktos od nich? Odpowiedz Link
jola1766 szukam hurtowni mazowieckie :)) 28.03.10, 20:59 witam serdecznie ! chciałabym otworzyć sklep z używaną odzieżą woj mazowieckie/koło W-wy . prosze o pomoc nie wiem gdzie szukać hurtowni ,czy Warszawskie są tanie jakie są najlepsze. Wiem że chciałabym na razie ruszyć z odzieżą dziecięcą sortowaną 1 gatunku jakie są ceny za kg ,czy lepiej jest na worki . prosze o porade i pomoc kontakt jola.marciniak @vp.pl Odpowiedz Link
kamilka1230 Re: szukam hurtowni mazowieckie :)) 07.04.10, 20:39 Jestem właścicielką niedużego 60m2 sklepu z odzieżą używaną w Łodzi prosto z Niemiec , mam do zaoferowania towar bardzo dobrej jakości. Stąd też moja oferta dla ZAINTERESOWANYCH KTÓRZY SZUKAJĄ DOBREGO I PEWNEGO ŹRÓDŁA , gdzie płacąc za ów towar otrzymają to czego szukają.....a nie kota w worku( JAK TO BYWA Z TOWAREM ZAKUPIONYM W POLSCE....) Znalazłam hurtownie w Niemczech gdzie np.jest worek jeansu, worek topów , worek t-shirt'ów itd.To wszystko jest prane na miejscu (nie ma brudnych niespodzianek 100%) Poza tym ciuchy mają neutralny zapach a hurtownia posiada zaświadczenia z sanepidu.Każdy ciuch z worka nadaje się bezpośrednio na wieszak.Oprócz tego posiadają NOWE orginalnie zapakowane adidasy PUMA NIKE REBOOK ADIDAS modele które są już na naszych półkach sklepowych i TAKIE KTÓRYCH W POLSCE JESZCZE NIEEE MA.Osoby zainteresowane proszę o kontakt na adres kardaskamila@interia.pl lub telef.501-209-238 Zapraszam do współpracy.możliwość dowiezienia na miejsce. KAMILA KARDAS T-Shirts jedna paka ok 36 kg po 2 euro a było sztuk 160 wychodzi za sztukę ok 1,75zł spodnie damskie paka ok 55 kg po 1,50 euro było sztuk 157 wychodzi 2 zł> bluzki damskie paka ok. 34 kg po 2,50 euro było sztuk 270 wychodzi 1.22 zł dżins damski paka ok.25 kg po 2,50 euro było sztuk 49 wychodzi 4,90 zł sport - mix paka ok.28 kg po2,50 euro było sztuk 57 wychodzi 4,80 damskie spodnie extra paka ok.56 kg 2,50 euro było sztuk 78 wychodzi 7 zł damski męski długi rękaw paka ok 27 kg po 1,50 było sztuk 96 wychodzi 1,60 zł dziecko lato paka ok.30 kg po 2,70 euro było sztuk 150 wychodzi po 1,20zł topy paka ok 33 kg po 3,50 euro było sztuk 265 wychodzi 1,70zł spodnie dziecko paka ok 38 kg po 3 euro było sztuk 106 wychodzi 4,10 zł obrusy serwetki bieżniki paka ok 32kg po 4,50 euro wycena dowolna sztuk szkoda liczyć stan nienaganny prawie bez prasowania dużo recznie robionych ''rodzynków" letnie kurtki paka ok 34 kg po 2,20 euro było sztuk ok 54 wychodzi po 5,40 koszule męskie paka ok 35 kg po 3,50 euro było sztuk 135 wychodzi po 3,50 zL robocze super stan paka ok 34 kg po 2,50 było sztuk 50 wychodzi po 6,60 zł kurtka dziecko paka ok 22 kg po 2,50 euro było sztuk 44 wychodzi 4,80 zł sukienki paka po 32 kg po 2,90 euro było sztuk 117 wychodzi po3.10 polar paka ok 18 kg po 3 euro było 44 sztuki wychodzi po 4,70 zł pidżama lato paka ok 37 kg po 4 euro było sztuk 135 wychodzi po 4,20 zł zabawki mix paka ok 18 kg po 2 euro (maskotki ,samochody lalki gumowe i inne) buty mix DLA MNIE BOMBA paka ok 25 kg po 7 euro różne buty nowe ,używane dziecko i dorośli sportowe i eleganckie SUUUPER trampki po 2 euro ok 40 kg paski paka ok 15 kg po 2 euro multum szczerze nie liczyłam ale mogę super exstra creme paka ok 31 kg po 8,50 euro było sztuk 112 wychodzi po 9,10 te ciuchy są mixem dobrej odzieży pomieszanej z nową markową . i wiele wiele innych. Odpowiedz Link
anika2121 Re: CO SĄDZICIE O HURTOWNI W SZTUMIE 06.03.11, 22:43 Witam, sprzedaję fartuchy medyczne po12 zł za kg ,dobra jakośc .Zapraszam do współpracy, tel.727230942. anika2121@wp.pl Odpowiedz Link
doratex Re: Opinie o hurtowniach 20.04.10, 21:03 witam poszukuje niedrogiego dobrego niesortu z niemiec ,angli najlepiej bezposredniego importera u dotychczasowego dostawcy spadła jakość prosze o poważne propozycje informuje że kupowałem już wszystko i wszędzie i potrafie odrurznić importera od posrednika i nteresują mnie duże ilości i bardzo dobra jakość proszę o propozycje na doratex.instalator@neostrada.pl Odpowiedz Link
anika2121 Re: Opinie o hurtowniach 06.03.11, 22:50 witam ,może zainteresują państwa fartuchy medyczne używane po 12 zł kg.Zapraszamy do współpracy tel.727230942 anika2121@wp.pl Odpowiedz Link
sharper-a227p Re: Opinie o hurtowniach 21.04.10, 10:14 Polecam hurtownię 4FIT z odzieżą niesortowaną. Naprawdę warto spróbować. Odpowiedz Link
1szafagra C4U- Z TARCZYNA CZY KTOŚ O NICH SLYSZAŁ???????? 23.04.10, 18:17 PROSZĘ O JAKIEKOLWIEK INFORMACJE NA TEMAT TEJ HURTOWNI I ICH TOWARU Z GÓRY DZIEKUJĘ - KASIA Odpowiedz Link
doratex Re: C4U- Z TARCZYNA CZY KTOŚ O NICH SLYSZAŁ?????? 30.04.10, 15:40 nie brałem u nich ale orginalego niegrzebanego towaru w polsce jeszcze nieznalazłem dlaczego tak pisze? ponieważ kupuje towar od kilkunastu lat widze co się dzieje spróbuje hurtownie 4fit ? ktoś wie coś proszę o info Odpowiedz Link
markar72 Re: Opinie o hurtowniach 27.04.10, 20:10 polecam dostawcę z Raciborza firma GALMIX , towar nie przebierany nie sortowany zapakowany w oryginalnych workach z Anglii. Dobra jakość jak i marki odzieży, polecam biorę towar od nich już jakiś czas i wszystko ok. KONTAKT 0512165976 E-MAIL aniarobert_kr@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
miczka.1 Re: Opinie o hurtowniach 11.05.10, 20:34 second hand fashion w angli..czy ktoś brał u nich?co o nich sądzicie?? Odpowiedz Link
anika2121 Re: Opinie o hurtowniach 06.03.11, 22:45 witam ,sprzedajemy fartuchy medyczne używane, dobra jakość ,cena 12 zł kg.Zapraszamy do współpracy tel.727230942 anika2121@wp.pl Odpowiedz Link
krzysztofs01 Re: Opinie o hurtowniach 12.08.10, 15:07 Witam, prowadzę sklep z odzieżą używana zaopatrywałem się w wielu hurtowniach, kupowałem towar na allegro i od bezpośrednich importerów z Anglii, Niemiec Holandii (najgorszy towar z możliwych) sprawdziłem wielu dostawców głównie ze szczecina z kurzej, mącznej itd. towar lepszy i gorszy rzadko BDB ostatnio zaopatrzyłem się w NOWEJ hurtowni w Kamieniu Pom. mega Zdziwiła mnie ich reklama, że jeżeli nie będę zadowolony z towaru wymienią go lub zwrócą pieniądze! wziąłem na próbę 150KG sortu cena 15zł/kg dostałem prawie 160 kg :) z 158kg zostało mi 142Kg naprawdę dobrych ciuszków. oczywiście nie wszystko z metkami i nie były to same firmówki ale ciuchy BDB gatunkowo i trafił sie tylko jeden "babciny" sweterek. drugim razem towar był nieco gorszy jednak gdy pojechał trzeci raz i powiedziałem ze towar był nieco gorszy bo miałem z 150kg 120kg ładnych ciuszków, właściciel poprosił mnie zebym je przywiózł nastepnym razem to wymieni na nowy sort. kolejnym razem towar wymieniłem. :) Firma naprwde godna polecenia. Odpowiedz Link
swienta Re: Opinie o hurtowniach 20.11.10, 15:26 Witam. Czy mogę poprosić pana o namiary na tą hurtownię? Mieszkam w Wejherowie od 1 lipca mam sklep , jeśli się nie uda w styczniu muszę zamknąć ...Z góry dziękuję i pozdrawiam Kasia - swienta @gazeta.pl Odpowiedz Link
mucho-mor NIKT NIE PODZIELI SIĘ ADRESEM DOBREJ HURTOWNI 12.05.10, 17:00 Uważam , że nikt nie będzie chciał podzielić się opinią o dobrej hurtowni. Gdy sprowadziliśmy z Anglii towar , to myślałam sobie, że najlepszą reklamą będzie odbiorca. Okazało się ,że o każdego trzeba było "walczyć " osobno . . Nikt nie przekazuje konkurencji adresów dobrych hurtowni.My sprzedajemy towar w oryginalnych workach /[BHF].Dla mnie najważniejsze jest aby odbiorca był zadowolony , wtedy wróci ponownie...Nie "rozbieramy "worków i klienci są na prawdę zadowoleni, szczególnie ci ,którzy "siedzą " w tej branży od dawna . zapraszam . tel. 606-446-912 Wielkopolska Odpowiedz Link
dorcia1009 Re: NIKT NIE PODZIELI SIĘ ADRESEM DOBREJ HURTOWNI 13.06.10, 19:33 Czy mogę prosić o więcej namiarów? Jakie ceny itp?? Odpowiedz Link
kubasss_0 Re: NIKT NIE PODZIELI SIĘ ADRESEM DOBREJ HURTOWNI 21.06.10, 14:24 Prosze bardzo : www.pol-can-w.pl/ Odpowiedz Link
krzysztofs01 hurtownia mega z kamienia pomorskiego 12.08.10, 15:08 Witam, prowadzę sklep z odzieżą używana zaopatrywałem się w wielu hurtowniach, kupowałem towar na allegro i od bezpośrednich importerów z Anglii, Niemiec Holandii (najgorszy towar z możliwych) sprawdziłem wielu dostawców głównie ze szczecina z kurzej, mącznej itd. towar lepszy i gorszy rzadko BDB ostatnio zaopatrzyłem się w NOWEJ hurtowni w Kamieniu Pom. mega Zdziwiła mnie ich reklama, że jeżeli nie będę zadowolony z towaru wymienią go lub zwrócą pieniądze! wziąłem na próbę 150KG sortu cena 15zł/kg dostałem prawie 160 kg :) z 158kg zostało mi 142Kg naprawdę dobrych ciuszków. oczywiście nie wszystko z metkami i nie były to same firmówki ale ciuchy BDB gatunkowo i trafił sie tylko jeden "babciny" sweterek. drugim razem towar był nieco gorszy jednak gdy pojechał trzeci raz i powiedziałem ze towar był nieco gorszy bo miałem z 150kg 120kg ładnych ciuszków, właściciel poprosił mnie zebym je przywiózł nastepnym razem to wymieni na nowy sort. kolejnym razem towar wymieniłem. :) Firma naprwde godna polecenia. Odpowiedz Link
vood-77 Re: hurtownia mega z kamienia pomorskiego 03.01.11, 13:23 Witam! znalazłem telefon do nich (mega) ale juz nie działają :( interes zamkneli Odpowiedz Link
angas79 Re: hurtownia mega z kamienia pomorskiego 14.01.11, 21:24 a to wielka szkoda bo juz chcialam sie tam wybrac. a moze cos pan znalazl godnego polecenia w zachodniopomorskim? Odpowiedz Link
anika2121 Re: hurtownia mega z kamienia pomorskiego 06.03.11, 22:54 witam ,posiadamy w sprzedaży fartuchy medyczne po 12 zł za kg.Zapraszamy do współpracy tel. 727230942 anika2121@wp.pl Odpowiedz Link
angas79 Re: hurtownia mega z kamienia pomorskiego 14.01.11, 21:20 bardzo prosze o dane kontaktowe tej hurtowni. dzieki Odpowiedz Link
vood-77 Re: hurtownia mega z kamienia pomorskiego 20.01.11, 13:05 Chetnie nawiążę kontakt z Pania, prosze napisać na priv wiadomość Odpowiedz Link
levii2001 Re: NIKT NIE PODZIELI SIĘ ADRESEM DOBREJ HURTOWNI 04.02.11, 22:17 pol-can to jeden wielki syf, brałem od was raz osobiście. Worków otwierac nie wolno, pewnie dlatego że same szmaty w nich się znajdują. Złodzieje! Odpowiedz Link
butikowa Re: NIKT NIE PODZIELI SIĘ ADRESEM DOBREJ HURTOWNI 11.02.11, 07:46 polecam hurtownie omega trade we Wrocławiu ul Krakowska 100 to nowa hurtownia można oglądnąc wszystkie worki od a do zet, bardzo miła i pomocna pani sprzedająca, można sie umówic na telefon wieczorem czy w sobote pani zawsze dojedzie, asortyment od taniego po drogi w zależności co komu pasuje własnie są po dostawie ja u nich kupuję ty sprawdz a przekonasz sie ze to dobra hurtownia i nie mają nic do ukrycia, jak komuś nie pasuje worek to poprostu nie bierze mi pasuje zawsze wiec jestem tam co tydzień-polecam:) Odpowiedz Link
malgorzata77776 Re: NIKT NIE PODZIELI SIĘ ADRESEM DOBREJ HURTOWNI 20.01.11, 12:32 Witam jestem z Poznania proszę adresy dobrej hurtowni.Dziękuję Odpowiedz Link
bbaakkoo Re: NIKT NIE PODZIELI SIĘ ADRESEM DOBREJ HURTOWNI 03.01.14, 22:56 witam jestem nowy w branży sprowadzam niesort tylko z norwegii nie mam sklepów nie kopie w workach towar ze zbiórek domowych. wiecej info 533557795 Odpowiedz Link
moniaijas Re:Zła Opinia o hurtowniach 01.07.10, 18:20 trafiłam wczoraj do hurtowni odzieży uż. w BLACHOWNIA okolice Częstochowy i zostałam oszukana zapłaciłam 720 złoty za 40kg. i dosałam bagno a gwarantowała nam PANI towar najwyższej jakości a dzis już zwineli firmę czy ktoś tez trafił na uroczą panią z Blachowni? Odpowiedz Link
moniaijas Re:Zła Opinia o hurtowniach 01.07.10, 20:18 Czy ktoś trafił na oszustów sprzedających używana odzież??? Odpowiedz Link
moniaijas Re:Zła Opinia o hurtowniach 01.07.10, 20:20 Hurtownia odzieży Używanej pod tym numerem :500032982 TO ŚCIEMA Odpowiedz Link
paleyka Czy ktoś zna TExtile tRade,4styleLTD i Sorens? 03.07.10, 14:57 witam proszę o opinie o extile trade,sorens i 4styleltd.czy ktoś zna? Odpowiedz Link
kubasss_0 Re:Zła Opinia o hurtowniach 05.07.10, 12:52 Jasne ze tak. Prowadze sklep juz kilka lat i moje pierwsze hurtownie to wielkie pomylki.Dla mnie sa oszustami bo na ich towarze nie mozna NIC zarobic.Jest poprostu przestarzaly, nikt tego nie kupi, czesto zniszczony i do gruntownego wyprasopwania.Obecnie korzystam z hurtowni pol-can-w i jestem zadowolony. Gdyby ktos byl zainteresowany zapraszam na ich strone www.pol-can-w.pl wiecej informacji na pw. Odpowiedz Link
dan77770 hurtownia Amania-odzież używana Holand 10.07.10, 13:52 Witam!!! Serdecznie zapraszam na wielkie otwarcie hurtowni z odzieżą używaną importowaną z Holandii!!!WRZESIEŃ 2010!!! -odzież sortowana super-cream -niesortowana -worki 10-15kg -przed zakupem,możliwośc wglądu do worka -towar nie wymaga prania i prasowania -towar przygotowany do powieszenia na wieszak -markowe produkty(ZARA,MEXX,ESPRIT,H&M,LEVIS,TOMMY HILFINGER itp.) -5% ślady zużycia -100% zadowolenia -sprzedaż wysyłkowa -transport KATOWICE-ZAŁĘŻĘ Dane kontaktowe i adres pojawi się wraz z otwarciem hurtowni i strony www. Masz pytanie mailuj;dan777@op.pl Odpowiedz Link
dan77770 Re: hurtownia Amania-odzież używana Holand 19.09.10, 19:57 dan77770 napisał: > Witam!!! > Serdecznie zapraszam na otwarcie hurtowni z odzieżą używaną > importowaną z Holandii!!!Pażdziernik 2010 > -odzież sortowana super-cream > -niesortowana > -worki ok.40kg > -przed zakupem,możliwośc wglądu do worka > -towar nie wymaga prania i prasowania > -towar przygotowany do powieszenia na wieszak > -markowe produkty(ZARA,MEXX,ESPRIT,H&M,LEVIS,TOMMY HILFINGER itp.) > -5% ślady zużycia > -100% zadowolenia > -sprzedaż wysyłkowa > -transport > KATOWICE-PIOTROWICE > Dane kontaktowe i adres pojawi się wraz z otwarciem hurtowni i > strony www. > Masz pytanie mailuj;dan777@op.pl Odpowiedz Link
dan77770 Re: hurtownia Amania-odzież używana włoska i holen 19.11.10, 22:44 dan77770 napisał: > Witam!!! > Serdecznie zapraszam na otwarcie nowej hurtowni z odzieżą używaną > importowaną z Holandi i Włoch!!! > -odzież sortowana mix super-cream(20-30kg) > -niesortowana > -worki 10-15kg > -przed zakupem,możliwośc wglądu do worka > -towar nie wymaga prania i prasowania > -towar przygotowany do powieszenia na wieszak > -markowe produkty(ZARA,MEXX,ESPRIT,H&M,LEVIS,TOMMY HILFINGER itp.) > -5% ślady zużycia > -100% zadowolenia > -sprzedaż wysyłkowa > -transport > KATOWICE-PIOTROWICE > ul.Armii Krajowej 67 > otwarcie 30 listopad 2010 > Masz pytanie mailuj;dan777@op.pl Odpowiedz Link
swienta Re:Zła Opinia o hurtowniach 20.11.10, 15:36 Otworzyłam sklep 1 lipca , do tej pory brałam niesort od pana Jacka Starucha ze Zgierza, przywoził mi towar do Trójmiasta , byłam zadowolona, ponieważ mój dostawca obecnie nie ma towaru kupiław w Gdyni na ul Spokojnej... Wszystko w przezroczystych workach, ładnie złożone, osobno dziecięce , osobno kurtki, sort lub niesort, co kto lubi... Wydałam ponad 1000 zł. Niestety towar (niesort) jest fatalny, tylko odzież dziecięca nadaje się do sprzedaży, reszta (najgorsze są swetryi dżinsy) może pójdą za złotówkę ... W trójmieście nie ma dobrych dostawców. Przykre ... Odpowiedz Link
krynia192 Re:Zła Opinia o hurtowniach 28.11.11, 12:43 Kupiłam przez kuriera z hurtowni Gama-Pol Chocianów śmierdzące ubrania i Pan Krzysztof Garbowski nie chce przyjąć reklamacji kurierem z powrotem!!! Ostrzegam. Odpowiedz Link
hurtownia-odziezy acy sa niestety wszedzie 25.07.10, 13:08 Witam serdecznie. Prowadze hurtowni od jakiegos czasu, tez kiedys zaczynalismy - to normalne- czlowiek trafia wtedy na roznych sprzedawcow. Ale jestem w tej branzy nie od dzis i wiem, ze sprzedajac buble zarobi sie tylko na krotka mete. Dlatego dla mnie wazna jest jakosc, bo chce, zeby klient wrocil. Mnie tez wiele razy oszukano w tym biznesie. Nie dam pani gwaranci, ze w kazdym worku znajcie pani ubrania od Diora czy Gucci, bo nik nie da pani takiej gwarancji- ale wiem, ze nie znajdzie pani smieci czy starych smierdzacych lachow. Oferuje atrakcyjne i modne ciuchy z Luksemburga. Malo “babcinych” ubran I bistorowych sukienek!! :-) modna odziez bardzo dobrej jakosci z dobrych dzielnic, czysta i bez smieci. Dostawy calo-i poltirowe. Mozliwosc dowozu towaru do klienta. Zapraszam serdecznie! Hurtownia pod Kielcami. Kontakt pod 0603 12 40 60 lub na hurtownia-odziezy@wp.pl Zapraszam, gwarantuje , ze nie bedzie pani rozczarowana! Pozdrawiam! Grzegorz Odpowiedz Link
doratex Re: Opinie o hurtowniach 06.07.10, 15:27 witam sam poszukiwałem dobrego nie sortu na tym forum i było z tym kiepsko sam kupuje teraz bezposrednio w niemczech towar lepszy od anglika którego kupywałem w polsce za prawie 8 zł jest to niesort ale niema porwanych ani brudnych i jest wszystkiego po trochu helmut który to dostarcza ma przerób 2 tony na miesiąc sam biore 1 tone poszukuje chętnego na drugą cena 1,20 euro 1kg prosze tylko poważnie zainteresowanych na doratex.instalator@neostrada.pl woj.warmińsko-mazurskie Odpowiedz Link
kubasss_0 Re: Opinie o hurtowniach 07.07.10, 10:06 Witam, moja przygoda z hurtowniami rozpoczęła się od hurt mix. Odzież nie była bardzo zła, ale wszystko nadawało się do gruntownego prasowania. Potem przyszła kolej na Secondhand Englad- bez rewelacji, po prostu. Obecnie, od kilku lat współpracuje z POL CAN W i nie mam żadnych powodów do narzekań. Cena, jakość i bezpłatny transport- wszystko super. www.pol-can-w.pl Odpowiedz Link
wieszak-1 Re: Opinie o hurtowniach 17.07.10, 21:48 zapraszam do zakupu odzieźy z wieszaka sam wybierasz co się podoba minimalny zakup 5 kg cena za 1kg 20 zł. Łódź 601217100. Odpowiedz Link
krynia-pynia Re: Opinie o hurtowniach dolny sląsk 22.07.10, 22:34 a co sądzicie o hurtowniach na dolnym ślasku Odpowiedz Link
hurtownia-odziezy hurtownia, gdzie nie zostaniesz oszukany/a!! 25.07.10, 13:00 Atrakcyjne i modne ciuchy z Luksemburga! Malo “babcinych” ubran I bistorowych sukienek!! :-) modna odziez bardzo dobrej jakosci z dobrych dzielnic, czysta i bez smieci. Dostawy calo-i poltirowe. Mozliwosc dowozu towaru do klienta. Zapraszam serdecznie! Hurtownia pod Kielcami. Kontakt pod 0603 12 40 60 lub na hurtownia- odziezy@wp.pl Odpowiedz Link
majam114 Re: Opinie o hurtowniach 28.07.10, 11:22 a co mozecie napisać na temat hurtowni www.demisort.pl warta polecenia Odpowiedz Link
kreed80 Re: Opinie o hurtowniach 28.07.10, 14:58 jaką macie opinię o: Hurtownia Odzieży Używanej Twój Udany Start www.hurtowniaodziezyuzywanej.com Odpowiedz Link
renata227 Re: Opinie o hurtowniach 08.09.10, 16:00 Kupuje u nich już któryś raz niesort ten po 90kg. Towar jak dla mnie OK, jakość stała szybka dostawa także ogólnie polecam. Innego towaru od nich nie testowałam. Odpowiedz Link
nicolka1234 Re: Opinie o hurtowniach 15.05.11, 14:40 hurtownia twój udany start -towar bublowaty w bardzo niskim poziomie 80 % totalnej beznadziei nie polecam nikomu za tą kasę można znależć lepszego dostawcę Odpowiedz Link
1krzysiek76 Re: SPROWADZAM NIESORT 09.08.10, 17:43 WITAM SPROWADZAM NIESORT KAŻDEJ ILOŚCI,BEZ POŚREDNIKÓW,TOWAR BARDZO WYSOKIEJ JAKOŚCI CENA ZA KG 5,20ZŁ.DOWÓZ GRATIS NA MIEJSCE-CAŁA POLSKA.MÓJ NUMER KONTAKTOWY TEL.788570980-ZADZWOŃ LUB NAPISZ SMS ODZWONIE...POZDRAWIAM Odpowiedz Link