Dodaj do ulubionych

SORTOWANA ODZIEŻ UŻYWANA-CREAM

26.11.05, 11:24
Poszukuje dostawców odzieży używanej bardzo wysokiej jakości, najlepiej
sortowanej,jestem zaintersowana stała wspołpracą, czekam na oferty z
cennikiem oraz adresem firmy,pozdrawiam, sylwiajacek@op.pl
Obserwuj wątek
    • jolanta_m1 Re: SORTOWANA ODZIEŻ UŻYWANA-CREAM 04.01.06, 20:33
      Witam!!!!
      Ja także jestem zainteresowana współpracą z dostawcami dobrej jakościowo
      odzieży!!!! Pozdrawiam
      • jolanta_m1 Re: SORTOWANA ODZIEŻ UŻYWANA-CREAM 04.01.06, 20:35
        mój adres to jolanta_m1@NOSPAM.gazeta.pl
        • bertis1 Re: SORTOWANA ODZIEŻ UŻYWANA-CREAM 11.01.06, 17:07
          ja również nawiążę współpracę
          bertis@tlen.pl
      • creativmarco Re: SORTOWANA ODZIEŻ UŻYWANA-CREAM 25.03.14, 15:36
        Witam

Mam do zaoferowania Ekstra CREAM (100% firmowe ubrania ) w cenie po 25 zł/kg

oraz cream + markowe duńskie rzeczy w stanie bardzo dobrym ! jak nowe tylko brak metek.

Zdobyliśmy zaufanie u wielu klientów w całej Polsce .

Towar jest dostarczany naszym transportem jak i kurierem.

W trosce o dobre relacje z naszymi klientami staramy się dobierać rzeczy wg zamówienia.

Dziecko, męskie, damskie - osobno

Jest możliwość na próbę zamówienia worka minimum 10 kg żeby zobaczyc faktyczny stan użytku tych rzeczy .

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY
      • sort_mix Re: SORTOWANA ODZIEŻ UŻYWANA-CREAM 02.06.15, 15:19
        Witam,
        zapraszam do Hurtowni SORT-MIX. W naszej ofercie znajdziecie Państwo CREAM DAMSKI LATO SZKOCJA cena 50 zł/kg(netto) oraz CREAM LATO IRLANDIA cena 45 zł/kg(netto).
        CREAMY to odzież markowa, modna znanych angielskich marek tj. NEXT, GAP, Doroty Perkins, Atmosphere, Zara, H&M, nowa lub nosząca niewielkie ślady użytkowania. Asortyment najwyższej jakości.
        CREAM DAMSKI LATO to lekkie, zwiewne, kwieciste bluzki, tuniki, sukienki, spódnice, szorty. Kolorowa odzież dla kobiet w różnych rozmiarach. Towar charakteryzuje się dużą ilością odzieży lekkiej. Znajdziemy tu również odzież nową z metkami. W CREAM IRLANDIA znajduje się do 5% mężczyzny oraz dziecka.

Zapraszamy na naszą stronę www.sort-mix.pl oraz Facebooka www.facebook.com/sortmix

Kontakt tel. Agnieszka Wierzbicka 570-62-44-44
    • lwieserce3 Re: SORTOWANA ODZIEŻ UŻYWANA-CREAM 13.01.06, 19:28
      Witam!
      Bede w posiadaniu odziezy uzywanej tak zwanej cremu oraz odziezy pierwszego
      gatunku (z Niemiec) Lecz dopiero po 10 lutym br. Na temat cen dopiero jak towar
      bedzie na miejscu.Prosze o pytania na mailla lwieserce3@gazeta.pl
    • hollux Re: SORTOWANA ODZIEŻ UŻYWANA-CREAM 06.04.14, 19:28
      Dzien dobry jestem dostawca odziezy uzywanej.Zajmujemy sie odzieza dobrej jakosci cream oraz outlet.Towar pochodzi z Holandii.Jesli jest Pani zainteresowana prosze o kontakt hollux-odziez@hotmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka