cichy.james 17.02.06, 16:21 Czy bywają na tym forum jacyś faceci czy jestem jedynym przedstawicielem lubiącym szperać po lumpeksach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
portalegre Re: Jedyny facet...? 17.02.06, 16:59 w lumpeksach widuję panów :-) a tu to nie wiem, bo jestem krótko Odpowiedz Link
anula36 Re: Jedyny facet...? 18.02.06, 22:45 ja znam za to samych takich co korzystaja z grzebalnictwa swoich kobiet;) Odpowiedz Link
cichy.james Re: Jedyny facet...? 19.02.06, 23:15 anula36 napisała: > ja znam za to samych takich co korzystaja z grzebalnictwa swoich kobiet;) Ja do takich nie należe, i nie dla tego że nie mam "swojej kobiety", poprostu żeby utrafić w mój gust to trzeba być chyba jasnowidzem; to szef nie taki to zły fason itp.Straszny jestem pod tym względem. Pozatym odmuwić sobie uczucia satysfakcji przy płaceniu 9 zeta za prawie nowe lewisy :-) Odpowiedz Link
anula36 Re: Jedyny facet...? 21.02.06, 19:45 mnie za to nie napawa satysfakcja twoja ortografia... Odpowiedz Link
klymenystra Re: Jedyny facet...? 20.02.06, 19:31 zapewniam, ze tych przedstawicieli jest wiecej- moj ukochany (ostatnio szczesciarz kupil 3 koszule nezlych firm a ja tylko bluzeczke :/ :)) o stylu wloczykijowym i moj przyjaciel o stylu lansiarskim. i jeszcze dwoch albo trzech kumpli. wiecej by sie ich znalazlo. oj wiecej :) Odpowiedz Link
parapluie Re: Jedyny facet...? 21.02.06, 12:48 sytuacja z mojego ulubionego lumpeksu-dzień dostawy,wchodzi oryginalnie ubrana dziweczyna z chłopakiem i jego kumplem(tak sie zorientowałam z rozmowy).Ten ostatni,pierwszy raz w lumpeksie,podchodzi do stojaka z bluzami.Za pierwszym razem wyciąga oldschoolową bluze adidasa.Mówi: -Tej(rzecz dzieje sie w Poznaniu:"),patrz co znalazłem! Jego towarzysze podchodzą i nie mogą sie nadziwić,szczesliwy zdobywca przymierza,kładzie na wage,płaci 17 zł.Jego kumpel: -no ja za swoją zapłaciłem 9,ale ty w koncu nie jesteś królem lumpeksów... Tamten drugi,wyciągnął telefon i zaczął dzwonic do znajomyuch chwalac sie jakiego wspaniałego zakupu dokonał:) Odpowiedz Link