patama 03.03.06, 18:15 Czy we Wzorcowni np. na Puławskiej jest drogo ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fragola_di_giardino Re: Wzorcownia Warszawa 03.03.06, 22:44 Byłam dziś na Puławskiej. Jak na lumpeks drogo. Np. jeansy o niezbyt modnym kroju 40zł, zwykła bluzka H&M z krótkim rękawkiem 25zł, prosty sweterek 40zł. Może trafiają się czasem perełki, ale ja nic super interesującego nie wypatrzyłam. Plusem jest ładny wystór sklepu i miła, spokojna atmosfera... Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: Wzorcownia Warszawa 03.03.06, 22:45 "wystór sklepu" wystrój oczywiście :)))) Odpowiedz Link
magdaksp Re: Wzorcownia Warszawa 04.03.06, 00:37 wystrój jest super ale ja będąc tam ostatnio tez nic ciekawego nie znalazłam Odpowiedz Link
patama Re: Wzorcownia Warszawa 05.03.06, 22:53 ten "ekskluzywny" jak na ciuchland wygląd zawsze mnie odstraszał - ciuchland to powinien być ciuchland ;) Odpowiedz Link
marzena771 Re: Wzorcownia Warszawa 06.03.06, 11:38 patama napisała: > ten "ekskluzywny" jak na ciuchland wygląd zawsze mnie odstraszał - ciuchland to > > powinien być ciuchland ;) jeden lubi grzebać w śmierdzących szmatach i wyrywać je sobie z rąk, a inny lubi robić zakupy w miłej atmosferze, w przyjemnym lokalu. Dlatego są sklepy typowe "ciucholandy" czy "szmateksy" i są ekskluzywne second hand'y z pachnącymi świetnymi ciuszkami. ja wybieram te drugie. Odpowiedz Link
magdaksp Re: Wzorcownia Warszawa 07.03.06, 00:45 mi sie ten wystroj baaardzo podoba ale z drugiej strony to on nie pasuje do ciucholandu.bo to co wisi we wzorcowni jest nieadekwatne do wystroju. Odpowiedz Link
patama Re: Wzorcownia Warszawa 07.03.06, 19:31 nie miałam na myśli śmierdzących szmat tylko duże ciuchlandy w których znajdziesz wszystko np. dlatego lubię Wiatraczną za ogromny wybór i niewygórowane ceny Odpowiedz Link