bziuta1 01.02.07, 23:36 Pomocy!Szukam dobrego żłobka w Legnicy.Może być prywatny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptunka Re: żłobek Legnica 02.02.07, 10:05 Prywatnego nie ma, są 4 państwowe, czy raczej gminne ul. Św. Elżbiety, ul. Anielewicza, ul. Biegunowa i chyba ul. Koziorożca zadzwoń do MOPS i poproś u numery telefonów i dokładne adresy Odpowiedz Link Zgłoś
aneta238 Re: żłobek Legnica 02.06.07, 12:43 hej czy znalazłaś juz żłobek? ja też chciałabym oddać moje słonko do dobrego złobka w Legnicy. Jeżeli masz już jakieś info to proszę daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
renata.aniol Re: żłobek Legnica 07.06.07, 16:18 W Legnicy są cztery żłobki:na ul.Biegunowej ul.Anielewicza ul.Łukasińskiego (dwuzmianowy)i na ul.Księżycowej. Podania składa się do końca kwietnia. Z tego co się orientuję, to miejsc już nie ma ale próbować można.Polecam ul.Łukasińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: żłobek Legnica 17.06.07, 13:59 miałaś/masz dziecko w żłobku? a może pracujesz w żłobku? moje dziecko idzie we wrześniu na biegunową i mam masę rozterek Odpowiedz Link Zgłoś
meggi79 Re: żłobek Legnica 21.11.08, 22:37 Tu macie wszystkie żłobki w Legnicy, są 4 : www.dzieci.legnica.pl/baza-teleadresowa-kategoria-zlobki-44 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasarepka Re: żłobek Legnica 10.04.08, 11:54 witam, ja mam raczej przykre doświadczenia ze żłobkiem na biegunowej - mój synek długo chorował a poza tym pani potrafiła za pomocą klapsa uczyć go siadania na nocnik, co spowodowalo ogromny lęk dziecka przed tym miejscem. Zainwestowałam w opiekunkę i byłam zadowolona - do przedszkola poszedł bez problemu. Pozdrawiam i życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś