creative_c3 09.08.06, 19:09 Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca???Prosze o opinie... Poszukuję dostawców odzieży używanej angielskiej lub irlandzkiej na terenie górnego śląska...kontakt: papi27@o2.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimiszka Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 09.08.06, 20:38 czy to jest jedyna hurtownia w Sosnowcu i czy ona ogłasza się w gazecie ? Odpowiedz Link
mario-m851 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 09.08.06, 21:44 Nie polecam tej hurtowni brałem niesort z Anglii i są same szmaty co lepsze wybrane.Niepolecam też hurtowni w Będzinie nazwisko Grzybek ten gościu wciska ludziom takie kity że to zbiórka szkolna a okazuje się później że nic tam do dzieci nie ma tylko szmaty dla dorosłych.Obaj goście to bracia i mają swoje sklepy.Jeżeli ktos się ze mną nie zgadza to proszę bardzo ja już wtopilem u nich jakieś 8000 zł Odpowiedz Link
creative_c3 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 10.08.06, 15:49 Do Sosnowca mam jakieś 80 km. więc nie wiem czy opłaci się jechać. We wrześniu otwieram sklep pomóżcie szukam dostawców, interesuje mnie Anglia i Irlandia. Moze być drozej, ale chodzi mi o konkretny towar. Odpowiedz Link
interglob Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 18.08.06, 09:29 Jesteśmy bezposrednim importerem odzieży używanej od 15 lat. Nie mamy sklepów i dlatego sprzedajemy towar oryginalny z Anglii door too door, niesortowany w cenie 5,70 zł/kg . Przy pierwszym zakupie możliwość obejrzenia towaru a przy większej ilości możliwość negocjacji ceny.Zapraszam do naszego magazynu w Kostowcu k/ Warszawy gm. Nadarzyn ul. Przemysłowa 75 lub o kontakt pod telefonem 602-551-752 ZAPRASZAMY serdecznie do współpracy. Warto zobaczyć. Biuro Obsługi Klienta BRITEXUS Odpowiedz Link
creative_c3 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 10.08.06, 15:43 Nie wiem czy jedyna. Dopiero zaczynam w tej branży, rozmawiałam z tym gościem przez telefon. Facet maiał gadanego oferował same rzeczy firmowe i.t.d wogóle maja super towar i.t.p Odpowiedz Link
greentea77 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 02.10.06, 10:05 Chciałam odświeżyć temat...bardzo proszę o opinie na temat tej hurtowni. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
greentea77 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 06.10.06, 07:29 Witam ponownie. Widzę że nie można liczyć na jakiekolwiek opinie czy dobre czy złe. A w zamian chciałam podzielić się swoimi doświadczeniami...no trudno. A hurtownię BAS juz sprzadziłam osobiście. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mario-m851 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 07.10.06, 16:30 Krótko nie polecam chyba że interesuje cię barachło. Odpowiedz Link
greentea77 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 07.10.06, 19:07 Niestety zdążyłam osobiście sprawdzić towar i potwierdzam opinie że są to zwykłe szmaty: zużyte, firm nieznanego pochodzenia, nie modne, bardzo duży odpad. Pan przez telefon słodzi a rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej. Ja osobiście odradzam zakup w tej hurtowni!!! Odpowiedz Link
korneliap Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 23.10.06, 13:56 ja kupowalam tam kilka razy i towar byl rozny od rewelacyjnego do takiego sobie Wiem juz z tych kilku zakupow ze najlepiej jechac do nich jak przyjezdza tir i prosto z tira brac to towar byl super albo zaraz po dostawie bo pozniej moze faktycznie ktos to przebiera Od niedawna maja tam tez sort, ktory niby jest sortowany w Anglii ale kto to wie Ja skusilam sie na sort damski i niby go ogladalam ale chyba jakas naćpana byłam bo potem uznalam ze nie jest wart swojej ceny Ale niesort wydaje mi sie ok tylko jechac zaraz po dostawie Odpowiedz Link
korneliap do greentea77 23.10.06, 14:00 a kupowalas niesort angielski czy irlandzki Bo ja ostanio irlandzki i byl nawet ok Najlepszy do tej pory jak trafilam door to door prosto z tira Odpowiedz Link
greentea77 Re: do greentea77 23.10.06, 14:16 Witam. Ja brałam niesort głównie z Irlandii ale też troche z Anglii. Ten irlandzki był okropny, wszystko przetrzepane, żadnego porządnego worka natomiast angielski troszkę lepszy ale tylko troszkę. Nie wiem może tak fatalnie trafiłam, ale niestety nie mogę nic dobrego znaleźć :-( Pozdrawiam Odpowiedz Link
korneliap Re: do greentea77 24.10.06, 13:21 jezeli jeździsz do Sosnowca wiec chyba jesteś ze Śląska czy polecisz albo odradzisz jeszcze jakąś hurtownię Bo ja jeżdże tylko tam Odpowiedz Link
greentea77 Re: do greentea77 30.10.06, 11:24 No akurat nie jestem ze Śląska i nie znam żadnej innej hurtowni w tych okolicach więc raczej nie pomogę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
cheester76 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 30.10.06, 08:20 Witam wszystkich... Zaopatruje sie w tej hurtowni od ponad roku i nigdy nie narzekałem, wiadomo raz jestlepszy a raz gorszy towar ale trezba sobie zdawac sprawe ze to jest niesort ... Nierozumiem takich ludzi jak mario , którzy wypisują takie bzdety.. Ja handluje niesortem od ponad 10 lat i bywało różnie, raz lepiej raz gorzej ale sklepy mam do dnia dzisiejszego...Brałem ostatnio szkolna ,chariti oraz Irlandie i było to swietne!!! Odpowiedz Link
mario-m851 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 30.10.06, 10:12 Bzdety to sam wypysujesz przecież to już nie jest tylko moja opinia.Skoro masz kilka sklepów to możesz kupować więcej a w tym barachle może się coś trafi.Wiem jak rok temu wyglądała zbiórka szkolna a jak teraz.Więc nie opowiadaj tu takich herezji że jest tam wszystko dobre.Na dzień dzisiejszy i to nie tylko w tej hurtowni nie ma już dobrego niesortu z Anglii zostały tylko big bagi pełnych niewarościowych szmat i metek nie stety tylko metek. Odpowiedz Link
cassandra3 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 07.11.06, 12:30 czy ktoś jeszcze współpracuje z tą hurtownią??proszę owięcej opinii,mają podobno dużo klientów,więc ktoś coś chyba wie????? Odpowiedz Link
cassandra3 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 09.11.06, 20:51 nie ma tak żle---biorąc prosto z tira...... Odpowiedz Link
korneliap Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 12.08.07, 11:11 podnoszę watek Bral tam ktos towar ostatnio? Ja bym byla sklonna jechac ale chyba tylko jak bedzie dostwa prosto z tira Odpowiedz Link
kkawczynska27 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 05.10.07, 15:15 Witam Sądząc po wypowiedziach musisz być z okolic Sosnowca,jestem na zasiłku po urlopie wychowawczym i wpadłam na pomysł że otworzę mały lumpeksik,jednak zależy mi na opiniach osób które już prowadzą taką inwestycję,mam pytanko-Czy warto zaczynać?Pozdrawiam Karolina Kawczyńska Odpowiedz Link
zajac100 Re: Czy ktoś zna hurtownie BAS z Sosnowca??? 13.11.13, 18:52 HE.Spotkaliśmy się kiedyś w pociągu z Bydgoszczy...dawno temu...Pozdrawiam Odpowiedz Link