kornela32 17.03.09, 00:10 Właśnie takiego : www.allegro.pl/item562356618_odziez_uzywana_niemowlak_krem_mix_anglia_0_3_lat.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornela32 Re: SZUKAM CREAM DZIECKO 17.03.09, 15:45 To jak, nikt nie zaoferuje takiego? Jeden już zakupiłam od taniaodziez.com.pl z Kwidzynia Cream za 45 i 47zł - to zwykły 1 gatunek A ja szukam prawdziwego creamu. A może inaczej - czy ktoś się spotkał z takim dziecięcym creamem? Odpowiedz Link
jagodzia11 Re: SZUKAM CREAM DZIECKO 17.03.09, 16:13 Szczerze powiedziawszy ja też jeszcze nigdy nie natrafiłam na prawdziwy crem tzn. taki w którym odzież jest często z metkami i jak nowa.Sama jeżdże do hurtowni sortowni i często mam okazje wybierać z wielkiej hałdy ciuchów ale i tam b. rzadko trafiają sie perełki.Moim zdaniem te najlepsze ciuszki rozchodzą sie wśród znajomych sortujących prosto do sklepów. Odpowiedz Link
szma-tex Re: SZUKAM CREAM DZIECKO 17.03.09, 17:49 Proponuje przeczytać opinie o tym allegrowiczu.Na 9 komentarzy 3negatywy i jeden neutralny.Do zdjęć worki można specjalnie przygotować ,kilka szmatek z outlety,metki na wierzch i są cudowne zdjęcia. Poza tym chyba na tym forum ktoś pisał o tych zamieszczonych zdjęciach i jakiejś hurtowni która ma takie same zdjęcia.Czytałem o tym nie później jak 3 dni temu. Odpowiedz Link
szma-tex Re: SZUKAM CREAM DZIECKO 17.03.09, 19:33 Znalazłem jest to wątek zatytułowany MERKURY.Miłej lektury otym towarze i zdjęciach Odpowiedz Link
kornela32 Re: SZUKAM CREAM DZIECKO 18.03.09, 10:23 Tym wątkiem się sugerowałam. Stąd moje pytanie o taki właśnie cream. Teraz mam bardzo ładny i z nowymi - ale nie mam tam malucha. Odpowiedz Link
hemiro Re: SZUKAM CREAM DZIECKO 18.03.09, 20:08 Witam serdecznie, kornelo32,czy uchylilabys rabek tajemnicy z jakiej hurtowni bierzesz towar, moze byc na poczte.W rewanzu tez podalabym 2 dosc fajne.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
jakub22.pl Re: SZUKAM CREAM DZIECKO 18.03.09, 09:41 CREAM DZIECKO 70% RZECZY NOWE KONTAKT: Marek Wieloch Wroclaw ul. Swiętokrzyska 40b tel.71/7896705 gsm 602469274 Odpowiedz Link
kornela32 Re: SZUKAM CREAM DZIECKO 18.03.09, 10:25 Dla mnie Wrocław to świat drogi. Można zamówić kurierem lub pocztą? jaka jest cena? I czy gwarantuje Pan jakość zbliżoną do takiej jak na tych fotkach? A może zdjęcia jednego worka (tego do wysyłki) przed kupnem można będzie zobaczyć? Odpowiedz Link
hemiro Re: SZUKAM CREAM DZIECKO 18.03.09, 20:02 Witam, moge prosic o pelna oferte ,moze zdjecia ? Czy w swojej ofercie posiada Pan odziez damska ?Prosze o odp. na gazetowego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
fantastic_sklepik Re: SZUKAM CREAM DZIECKO 19.03.09, 19:19 matołki...sami piszecie,że zdjęciom nie można ufać a za chwilę post`proszę o zdjęcia`...co za baranki Odpowiedz Link
kornela32 Słuchaj grubasie 19.03.09, 22:50 Idź na siłownię, na basen, na aerobik. Schudnij, idź do fryzjera, solarium. Jak zmienisz wygląd, to zajmiesz się czymś innym a nie leczeniem kompleksów na forum o szmatkach. Wyrzucili już cię ze wszystkich możliwych to wlazłaś tu. Odpowiedz Link