magdajeden 12.11.06, 21:49 szarm nazwał kogos "kupą"? czy nazywanie innych "kupą" jest męskie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzes_wies Re: dlaczego 12.11.06, 21:54 jest tak samo męskie , jak nazwanie opa kurwą kiedy go posiada kilka na prawdę wartościowych kobiet - np Hania Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego 12.11.06, 21:58 Oj już daj spokój Grzesiu. Żalisz się, chlipiesz i trzymasz za spódnicę Hani. Już nawet mnie to peszy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego 12.11.06, 21:58 nie pytam o nazywanie kogos kurwą, bo takie okreslenie jest ponizej wszelkiej krytyki Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego 12.11.06, 22:02 magdajeden napisała: > nie pytam o nazywanie kogos kurwą, bo takie okreslenie jest ponizej wszelkiej > krytyki A na przykład jeśli jedna kurwa nazywa drugą kurwę kurwą to co wtedy powie mistrzyni logiki magdusiałan? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego 12.11.06, 22:05 że sie dwie prostytutki za łby wzięły i dadzą sobie po razie i pójdą razem na wódkę albo na k.y Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego 12.11.06, 22:10 czujesz się kurwą szarmie? trzeba było tak od razu. poproszę cennik usług :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego 12.11.06, 22:14 grzes_wies napisał: > czujesz się kurwą szarmie? > trzeba było tak od razu. > poproszę cennik usług :) Już nie pamiętasz? Przecież to Ty mnie skurwiłeś Grzesiu. Wyraźnie to napisałem w pokoju i chyba taki był cel pomalowania mnie prawda? Chyba, że sądzisz, że bycie opem to zaszczyt. Dla mnie to kurestwo i zawsze z tym walczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego 12.11.06, 22:16 Teraz kiedy jesteś kurwą , będziesz walczył ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: dlaczego 12.11.06, 22:25 grzes_wies napisał: > Teraz kiedy jesteś kurwą , będziesz walczył ze sobą? Nie grzesiu, już nie jestem opem, więc nie jestem kurwą. Nie udało Ci się zrobić ze mnie kurwy Grzesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego 12.11.06, 22:28 i o to własnie pytałam w któryms z watków. znowu czat. czat to zycie, życie to czat. czatowe zycie życiowy czat Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego 12.11.06, 22:39 Chciałbym z tego miejsca pozdrowić donoszącą ci Meliskę byłą opkę Gacię z pokoju czterdziestki. Kto z kim przystaje takim się staje. Odpowiedz Link Zgłoś