deczi 28.11.05, 22:16 Jak się bawiłaś w weekend? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
holka007 Re: Holka! 29.11.05, 09:56 o qurcze,nawet chwilki nie mam zeby z Wami "posiedzieć",choc az tak wiele sie nie wydarzyło ale opisze co nieco:))) W piatek planowane babskie spotkanie przebiegło fantastycznie,było nas tam tyle co na targu w dzien targowy:))) Ale super było,robienie kartek swiątecznych,ozdabianie pierników,i wiele innych. Zabawa przednia bo sie czułam jak przedszkolak z tymi malutkimi nozyczkami,jakimis stępelkami i naklejkami,ale co sie usmiałysmy przy tym to az nas brzuchy bolały. Nawet nie myslałam,ze tak fajnie będzie. W sobote miała byc impreza imienionowo-firmowa,ale oczywiscie sie nie odbyła,teraz komus innemu cos tam wypadło,ale za to były imieniny Katarzyny czyli mojej siostry,akurat tak andrzejkowo wypadło wiec sobie posiedzielismy w rodzinnym gronie przy zastawionym suto stole i z alkoholem,choc bez przesady oczywiscie:))))) Tez fajnie było:)) niedziela starndardowa,nawet było zimno i deszczowo i nic ciekawego sie nie działo:))) Dzieki deczi ze o mnie pamietasz:))))))) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś