Dodaj do ulubionych

GG - PŁATNE - ! ! ! !

IP: *.udn.pl 11.01.04, 12:45
O TO JAKĄ OTZRYMAŁEM WIADOMOŚĆ
Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 10-11 stycznia
2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego
systemu taryfikacji. Od poniedzialku (12.01) serwery GG beda juz calkowicie
stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15
sekund po wyslaniu SMSa o tresci:"twoj_numer_GG" na numer 7955 za 9,88 + VAT
Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma
SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem
się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo
producent GG uznał, że większość użytkowników zaprzestaje korzystania
z
GG na korzyść innych komunikatorów. W tej chwili są przeprowadzane
badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez
Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 osób (im więcej
tym
lepiej) Dostaniesz darmowe GG
TO NIE JEST ŻART I CO WY NA TO ???????????????????????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: mich_oles Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.toya.net.pl 11.01.04, 12:56
      Ja mam wrażenie, że to ktoś sobie robi żarty. Uważam tak, gdyż rozesłanie do 10
      osób raczej nie dałoby kasy na stabilny serwer a przecież o to im chodziło.
    • ths Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! 11.01.04, 12:57
      www.tlen.pl ;)
    • Gość: Ewa Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 11.01.04, 13:20
      To jest żart.
    • maciejowy Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! 11.01.04, 13:45
      jestes debil! czy nie widzisz ze to oszustwo! juz nie mowie o trescie tego
      listu.. ale czey kiedywkolwiek dosatles jakas wiadomosc od firmy smsexpres
      lancszkiem szczescia? czy banerem ktory sie wlaczal przy starcie gg!?

ps dlaczego w necie jest tyle naiwnych ludzi?!!?!!??
      • Gość: m Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:27
        maciejowy napisał:

> jestes debil! [...]
        > ps dlaczego w necie jest tyle naiwnych ludzi?!!?!!??

a dlaczego jest tylu prostackich chamów, którzy zaczynają rozmowę od
        wulgaryzmów...? :(
        • Gość: Lukas Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.udn.pl 11.01.04, 14:50
          maciejowy widzę że twoje IQ jest niewiele wieksze niż mojego stołka w kuchni
          • Gość: Argh Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 14:58
            Lookas, jesteś zwykły naciągacz. Gdyby admini z GG chcieli zosesłać wiadomość do wszystkich ludzi z ich sieci, mogli by to zrobić sami, a nie wybierać sobie kilku, żeby wysłali do innych. Chcesz żeby ludzie sami rozprowadzili tą wiadomość po całej sieci GG !!!!! NACIĄGACZ !!!! Taka sama plotka jak ta, że spalił się serwer ! Bzdura, serwer wczoraj był w sieci, bo odpowiadał na ping-i !! Ciekawe czy spalone serwery na pingi odpowiadają ?
            • Gość: Argh Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 14:59
              Sory, nie Lookas tylko Lukas. Jeden kij, ale NIE PISZ JUZ TYCH BZDUR. Mam nadzieję że nikt normalny w to nie uwierzy. Zresztą ja i tak mam to w D... bo używam jabbera.
              • Gość: Ania Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 11.01.04, 15:08
                Myslę że Lukas nie pisze bzdur tylko jest naiwny. Ja też dostałam taką
                informację na GG... tyle że ja ją od razu wykasowałam i nawet się nad nią nie
                zastanawiałam.
                • Gość: noggi Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.icpnet.pl 11.01.04, 15:14
                  lukas to poprostu dzieciak ktory wierzy w bajki - co sie dziwicie gumisie sie
                  skonczyly pora na gg
                  • Gość: May79 Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 15:30
                    Jedna wielka bzdura bazujac na ludzkiej naiwnosci, lenistwie i uwielbieniu dla
                    sensacji. Polecam regulamin GG, a szczegolnie punkt 1:
                    www.gadu-gadu.pl/regulamin.htm
                    Pozdrawiam
                    • tswiercz Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! 11.01.04, 15:32
                      To jest bzdura napisana przez kogos kto nie umie liczyc:
                      9zl + 0,22*9zl = 10,98zl a nie 9,98
                      GG by sie tak nie walnelo
                      • Gość: misiek Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 15:51
                        w tekscie który dostalem jest napisane:

9,88 PLN + VAT (a nie "z VAT")

przy wysylaniu sms'ów nna numery 7xxx NIE MA stawki 9,88 PLN + VAT

71xx - 1 PLN + VAT
                        72xx - 2 PLN + VAT
                        73xx - 3 PLN + VAT
                        ...
                        79xx - 9 PLN + VAT

a numer z tekstu brzmi: 7955
                        zwaracam ponownie uwagę na "+ VAT" i "z VAT"
                    • Gość: Lukas Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.udn.pl 11.01.04, 15:33
                    • Gość: Lukas Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.udn.pl 11.01.04, 15:36
                      Nie rozumiem Waszych obraźliwych stwierdzeń typu naciągacz itp.
                      Wcale nikogo nie namawiam na wysyłanie jakichkolwiek smsów tylko byłem ciekaw
                      waszych opinii ale jak widzę brak wam odrbinę kultury osobistej.
                      Postępujcie tak dalej Powodzenia
                      • Gość: m Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 16:03
                        Nie przejmuj się Lukas, ludzie dobrze wychowani nie wyzywają i nie obrażają.
                        Jak widać przedmówcy do takich się nie zaliczają :(
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: ceem Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: 193.19.164.* 11.01.04, 16:19
                          W dniu wczorajszym Ojciec Rydzyk, naczelny redaktor Radia Maryja, wykupil
                          prawa od uzywania komunikatora gadu-gadu od firmy SMS-Expres. jak zapowiedzial
                          Ojciec naczelnik, po przeprowadzeniu drobnych aktualizacji komunikator stanie
                          sie dostepny dla wiernych i sluchaczy Radia. Codziennie podawany bedzie
                          podczas audycji w Radio Maryja kod umozliwiajacy 24 godzinna aktywacje
                          komunikatora.
                          a co o tym myślicie ?? :D
    • Gość: chopin Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! IP: 80.244.140.* 12.01.04, 10:36
      mks.com.pl/baza.html?show=description&id=2602
      a tak po zatym jak widzę tego typu komuniakt przekaż dalej to mnie $%&# tarfia
      • Gość: sw Wspanialy MkS IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 10:54
        ech, wspaniały jest pan Sell. Ponad rok temu twierdził, że w przerażającym tempie (20-30 miesięcznie) przybywa wirusów pod Linuksa. A w jego bazie danych doliczyłem się dziś 7 wirusów/robaków. 20 wyników to dało polecenie szukaj, ale w większości były to wirusy windowsowe ukryte np. w pliku linux.exe. Ten gościu to mój idol ;)
    • letron Re: GG - PŁATNE - ! ! ! ! 12.01.04, 10:49
      bzdura jakas
      ktos chce wyciagnac kase
      zwykle oszustwo
      ja mam od rana gg wlaczone i nic sie nie dzieje
    • Gość: Brzydal Kłamstwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.04, 20:57
      Ty spamerze niedouczony. Naucz sie przynajmniej ładnie kłamać - to nie jest
      takie proste. A w niedzoiele w Wytwórni Papierów Wartościowych będą rozdawać
      rulony z pieniędzmi, ale tym, którzy przybędą z 10- kochankami. Lukas spiesz
      się, bo wielka okazja Cię ominie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka