pij-ter 08.04.10, 20:27 Witam, Moze ktos polecic jakis tutorial excela na poziomie zaawansowanym? Link Zgłoś Obserwuj wątek
serenita123 Re: Excel zaawansowany. 08.04.10, 22:44 ten jest niezawodny: tutorial MS Excel Link Zgłoś
m.a.t.e.o.k Re: Excel zaawansowany. 11.04.10, 14:20 jesli potrzebujesz dla siebie i nie zalezy Ci na czasie to poszukaj w sieci. troche tego jest. Link Zgłoś
pij-ter Re: Excel zaawansowany. 13.04.10, 09:14 no wlasnie nie do konca. szykuje sie opcja awansu w pracy, ale zeby spelnic wymagania musze min. ogarnac dobrze excela. a nawet bardzo dobrze. pewnie bedzie jakis test wiec zalezy mi na tym zeby byc swietnei przygotowanym. Link Zgłoś
serenita123 Re: Excel zaawansowany. 13.04.10, 09:20 excel jest programem o baaardzo dużych możliwościach i aby się go nauczyć w stopniu choćby podstwowym trzeba trochę czasu poświęcić zajrzyj na fora uzytkowników excela: FORA EXCELA Link Zgłoś
m.a.t.e.o.k Re: Excel zaawansowany. 13.04.10, 18:52 dokladnie. w excelu mozna nawet programowac;] Link Zgłoś
pij-ter Re: Excel zaawansowany. 14.04.10, 13:55 no wlasnie nie za bardzo mam czas na to. probuej jakos to ogarniac ale idzie roznie - poprzecznie i podluznie... Link Zgłoś
serenita123 Re: Excel zaawansowany. 14.04.10, 14:40 moim zdaniem powinieneś zacząć od analizy tych arkuszy z danymi w Excelu, jakie są najczęściej wykorzystywane w twojej firmie i/lub na stanowisku, o które chcesz się ubiegać w ten sposób moze zdołasz opanowac parktyczne zasady korzystania z Excela, na konkretnych przykładach może pozwoli to uniknąć studiowania całego programu a nauczy tych funkcji i operacji, które będą przydatne Link Zgłoś
tomaszszyzdak Re: Excel zaawansowany. 15.04.10, 14:25 pij-ter napisał: > no wlasnie nie za bardzo mam czas na to. probuej jakos to ogarniac ale idzie > roznie - poprzecznie i podluznie... jesli zalezy Ci na czasie, a w zamian jestes w stanie poswiecic pare zlotych to polecam kurs. znajoma byla w stolicy, ale maja oddzialy takze w kilku innych miastach. Link Zgłoś
pij-ter Re: Excel zaawansowany. 17.04.10, 20:40 dzieki wielkie. dokladnie tak praca, zona, dzieci - momentami zapominam jak sie nazywam. dodatkowo brakuje mi automotywacji zeby usiasc samemu i ogarniac to. potrzebuje jakiegos bicza nad soba, bez skojarzen panowie ;] Link Zgłoś
m.a.t.e.o.k Re: Excel zaawansowany. 18.04.10, 19:31 hehe ogarnij cos i milego biczowania ;] Link Zgłoś
tomaszszyzdak Re: Excel zaawansowany. 20.04.10, 13:16 pij-ter napisał: > dzieki wielkie. dokladnie tak praca, zona, dzieci - momentami zapominam jak sie > nazywam. dodatkowo brakuje mi automotywacji zeby usiasc samemu i ogarniac to. > potrzebuje jakiegos bicza nad soba, bez skojarzen panowie ;] skad ja to znam... Link Zgłoś
tomaszszyzdak Re: Excel zaawansowany. 11.05.10, 14:03 i jak? poszedles na kurs? awans byl?:> Link Zgłoś
Gość: cluster Re: Excel zaawansowany - tutorial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 10:02 Możesz skorzystać z tutoriali: tinyurl.com/37jjwgw Pozdrawiam Link Zgłoś