Dodaj do ulubionych

LCD Acer, Belinea, Philips czy Sharp?

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 08:54
Pytanie do użytkowników - który z 15-calowych paneli polecacie? Wszystkie są
w podobnych cenach (od 1450 do 1570). Są z którymś jakieś problemy? Jak
warunki gwarancji? Podobno wszystkie mają 3 lata bez ograniczeń.
Obserwuj wątek
    • Gość: JanG Re: LCD Acer, Belinea, Philips czy Sharp? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.04.04, 09:56
      chiplab.chip.pl/index/chiplab_index_15788.html
    • Gość: miki Re: LCD Acer, Belinea, Philips czy Sharp? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 14:07
      Polecam Ci NEC-a,pozdrowionka.
    • userid Re: LCD Acer, Belinea, Philips czy Sharp? 03.04.04, 14:30
      z tych co wymieniles to Belinea
      z powodu najladniejszej nazwy.
      ;-)

• Gość: fak Re: LCD Acer, Belinea, Philips czy Sharp? IP: 193.111.144.* 03.04.04, 17:09
        napewno nie PHILIPS!!!!!! zwlaszcza jesli cos elektronicznego bedzie stalo obok
    • Gość: bzykbzyk Re: LCD Acer, Belinea, Philips czy Sharp? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 03.04.04, 17:28
      SHARP bez zastanawianiania sie. SHARP robi najlepsze LCD.

Analog czy Digital?

Podbij sobie z 15" na 17 " bo warto, roznica w cenie mala.

www.sharpusa.com/products/FunctionLanding/0,1050,8,00.html
      SHARP LCD LL-T1510A, LL-T17 series
      • Gość: cc Re: LCD Acer, Belinea, Philips czy Sharp? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 20:24
        Dzięki wszystkim za uwagi.
        a nikt nie ma Acera?
        Mam prawie zerowe doświadczenia z LCD. Miałem do czynienia z NECiem (bardzo
        dobre wrażenia, ale ponad 2,000 zł) i LG Flatronem 15" (też bardzo dobre
        wrażenia, ale srebrno-czarny do niczego mi nie pasuje na biurku ;-)).
        • Gość: bzykbzyk Re: LCD Acer, Belinea, Philips czy Sharp? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 03.04.04, 20:54
          cc napisał(a):

> Dzięki wszystkim za uwagi.
          > a nikt nie ma Acera?
          > Mam prawie zerowe doświadczenia z LCD. Miałem do czynienia z NECiem (bardzo
          > dobre wrażenia, ale ponad 2,000 zł) i LG Flatronem 15" (też bardzo dobre
          > wrażenia, ale srebrno-czarny do niczego mi nie pasuje na biurku ;-)).

Jak kupowalem samochod podobala mi sie blondynka ktora byla wsrodku. Miala
          dobre swiatla, naped, zawieszenie i zderzaki. Po kupnie okazalo sie ze
          ona nie byla jego standartowym wyposarzeniem, co mnie bardzo rozczarowalo.

Bedziesz musial rozlozyc na biurku brunetke w w srebrnej bizuterii i w
          srebrnych bucikach! ;-)))))

SHARP robi cale czarne monitory. (/B BLACK)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka