Dodaj do ulubionych

dekodery media player

01.12.10, 09:54
witam na forum.

Chciałem odtworzyć film i wychodzi mi komunikat "Codec Errors: Windows Media Player Codec".
Mam zainstalowany pakiet kodeków "kaza lite" i mimo to nie wiem dlaczego nie mogę odtworzyć tego filmu.
A w windows media player nie mogę odznaczyć "aktualizacji" -m w tym miejscu jest zablokowane - w kolorze szarym jak całe okno.
Obserwuj wątek
    • Gość: !@! Re: dekodery media player IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.10, 13:16
      zainstaluj k-Lite MEGA Codecs Pack
      on zawiera playera lepszego niż shitowaty WMP
      • darekocur Re: dekodery media player 01.12.10, 15:15
        Czy to na pewno będzie działać, otworzy ten film?
        • Gość: tzn Re: dekodery media player IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 16:16
          "ten film"
          jak na tej podstawie określić co to za typ pliku?
          ale Media Player Classic (to z KLite) odtwarza wszystko
          no, może prawie
        • darekocur Re: dekodery media player 01.12.10, 21:56
          niestety nadal nie mogę odtworzyć tego filmu, instalowałem pakiet kaza lite mega a wcześniej gom player i nic.
          • Gość: tzn Re: dekodery media player IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 22:10
            a cóż to za film?
            i jaki to format pliku? tzn. jakie są te 3 literki po kropce w nazwie pliku
            • Gość: mufi Re: dekodery media player IP: *.tktelekom.pl 02.12.10, 00:16
              Sprawdź czym zakodowano film. W K-lite masz program Gspot do tego.
              • darekocur Re: dekodery media player 02.12.10, 21:19
                teraz to już nie sprawdze bo przez przypadek zainstalowała mi się aplikacja "ThinkPoint" którą nie wiem jak usunąć bo nigdzie nie mogę jej znaleść o czym pisze w innym temacie - wirusy trojany pod "Komputery".
                Nie pozwala mi to nawet na uruchomienie przeglądarki o dziwo komunikator gg działa..
                • smutas Re: dekodery media player 03.12.10, 05:08
                  thinkPoint to nie jest zadna aplikacja tylko wredny trojan. Google: thinkpoint removal :-)

No K-lite to nie to zamo co kaza-lite :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka