Gość: gagatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 14:57 Czy ktos mi moze pomoc i powiedziec z czego sklada sie myszka?? i jak po kolei sklada sie ja ? plisssss Link Zgłoś Obserwuj wątek
beata_ Mysz bojowa składa się :... 09.05.04, 16:32 ...z przedmysza myszy bojewej, śródmysza myszy bojowej i zamysza myszy bojowej. Przedmysze myszy bojowej składa się z z przedprzedmysza myszy bojowej, śródprzedmysza myszy bojowej i zaprzedmysza myszy bojowej. Śródmysze myszy bojowej składa się z przedśródmysza myszy bojowej, śródśródmysza myszy bojowej i zaśródmysza myszy bojowej. Zamysze myszy bojowej... no dooooobra, mów co się stało z twoja myszą bojową:-)) Link Zgłoś
godunow121 Re: Z czego sklada sie myszka?? help 09.05.04, 16:42 Wyrzuć zepsutą kup sobie nową to groszowe sprawy. Poco zajmować głowe niepotrzebnymi pierdołami Link Zgłoś
beata_ Re: Z czego sklada sie myszka?? help 09.05.04, 16:48 godunow121 napisał: > Wyrzuć zepsutą kup sobie nową to groszowe sprawy. > Poco zajmować głowe niepotrzebnymi pierdołami A dlaczegooo? Może lubi sobie pomajsterkować? Ja tam lubię:-) I pomyśl - taka własnymi rękoma naprawiona mysz bojowa - ileż satysfakcji... A w ogóle, to dziś niedziela i może nie ma gdzie kupić, a robotę pilną wykonać musi... Link Zgłoś
szarykot Re: Z czego sklada sie myszka?? help 09.05.04, 18:22 > Wyrzuć zepsutą kup sobie nową to groszowe sprawy. czy ktoś coś pisał o zepsutej myszy? polecam kurs czytania ze zrozumieniem. Link Zgłoś
Gość: gagatka Re: Z czego sklada sie myszka?? help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 18:56 wlasnie :)))) ja nie pisze ze sie zepsula tylko pytam z czego sie sklada i co po kolei sie montuje zeby zlozyc. Kazdy się mądrzy a na proste niby pytanie nie umie odpowiedziec :) Ech.... znawcy :))))) Link Zgłoś
jolajola1 Re: Z czego sklada sie myszka?? help 09.05.04, 19:05 mysza ma obudowę z dwoma/trzema klawiszami i kółkiem (opcjonalnie) i mysza ma ogonel lib oczko do komunikacja a pod spodem jest albo kulka albo czerwone diodowe swiatełko no i nie ma nigdzie śrubek, to ja nie wiem, jak ty chcesz składać ? bo myszy sie nie składa, tylko kupuje i ja nie rozumiem, rozpadła się, rozkręciłeś/rozłozyłeś ją, może dostałes w częściach ? Link Zgłoś
Gość: gagatka Re: Z czego sklada sie myszka?? help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 21:42 dziekuje :)))))) a ja po prostu mam opisac mysz i napisac jak po kolei z tych czasteczek sie sklada. Takie zadanie dostalam :))))))) Link Zgłoś
beata_ Re: Z czego sklada sie myszka?? help 09.05.04, 22:31 Gość portalu: gagatka napisał(a): > dziekuje :)))))) > a ja po prostu mam opisac mysz i napisac jak po kolei z tych czasteczek sie > sklada. Takie zadanie dostalam :))))))) To spróbuj może jednak z tą myszą bojową - na pewno nikt takiego opisu nie będzie miał:-)) Ps A jakbyś tak może obejrzała tego zwierzaka, co go masz przy swoim komputerze...? :-) Link Zgłoś
Gość: biolog Re: Z czego sklada sie myszka?? help IP: *.nas46.somerville1.ma.us.da.qwest.net 10.05.04, 00:45 Gość portalu: gagatka napisał(a): > a ja po prostu mam opisac mysz i napisac jak po kolei z tych czasteczek sie > sklada. Takie zadanie dostalam :))))))) To dlaczego szukasz pomocy na forum o komputerach? Myszka składa się z: noska, wąsów, oczu, uszek, ogonka i z myszy właściwej. Link Zgłoś
dominik666 Re: Z czego sklada sie myszka?? help 10.05.04, 09:51 computer.howstuffworks.com/mouse2.htm zwykła analogowa - kółeczka przerywają impuls pomiedzy diodami,na dwóch osiach (widać to na obrazku) procesorek zamienia to na sygnalik zrozumiały dla komputerka i mysia działa :) Link Zgłoś
godunow121 Re: Z czego sklada sie myszka?? help 10.05.04, 07:30 szarykot napisał: > > Wyrzuć zepsutą kup sobie nową to groszowe sprawy. > > czy ktoś coś pisał o zepsutej myszy? polecam kurs czytania ze zrozumieniem. > > Głupota ludzka i wszećhświat nie ma granic .. Co do wrzechświata są wątpliwości.. Do głupoty to widać w bierzącym temacie Link Zgłoś
Gość: jap Re: Z czego sklada sie myszka?? help IP: 195.136.36.* 10.05.04, 10:17 A u mnie google działa:-))))) www.google.pl/search?q=%22jak+dzia%C5%82a+myszka%22&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl&lr= Link Zgłoś
Gość: gagatka Re: Z czego sklada sie myszka?? help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:33 Dzieki wielkie dla jap i dla dominika666 :)))))))))))))))))) Wreszcie ktos normalnie odpowiedzial na proste pytanie :) A niby to forum komputerowe i wiekszosc "znawcow" i wspanialych informatyków. No tak.... moze to pytanie dla nich za trudne :) Link Zgłoś