odys20 12.05.04, 17:32 mam problem z odtwarzaniem filmow..odpala sie ale sa stopklatki..mam pentium 2 procek-czterysetka moze to wina sprzetu?za slaby komp i nie daje rady filmom ktore sa nowo kodowane?dzieki z gory za odpowiedz.pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
paciors Re: Pomozcie!!! 12.05.04, 18:08 Noo to też zależy od filmu i od kodeków... Spróbuj najnowszych ffdshow z maja, dobrze sobie radzą na słabszych sprzętach. Link Zgłoś
Gość: kell Re: Pomozcie!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.05.04, 18:29 hmm, "podobno" pod linuksem mozna ogladac plynnie przy duzo slabszym cpu. osobiscie nie bardzo mam okazji sprawdzic, ale moze ktos inny przekonal sie? (mplayer + 400MHz cpu powinno wystarczyc zarowno do dvd jak i divx) Link Zgłoś
da.killa Re: Pomozcie!!! 12.05.04, 18:51 Gość portalu: kell napisał(a): > hmm, "podobno" pod linuksem mozna ogladac plynnie przy duzo slabszym cpu. > osobiscie nie bardzo mam okazji sprawdzic, ale moze ktos inny przekonal sie? Celeron 366 + 32 mega ramu - chodzą bez problemu nawet nowe filmy. da.killa Link Zgłoś