Gość: mlody IP: *.ksknet.pl 13.06.11, 18:00 Używam Outlooka Express i mam w nim maile posegregowane w katalogach. Przez nieuwagę skasowałem jeden z katalogów używając shift+delete. Szukam programu, który przywróci mi usunięty katalog z mailami. Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: Outlook Express - problemy 13.06.11, 18:07 dbxtract.exe do pobrania stad: jimspages.com/OE_Stuff-DBXtract.zip Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Outlook Express - problemy IP: *.ksknet.pl 15.06.11, 18:53 dzięki, wcześniej już próbowałem tym, ale katalogów nie przywraca. Link Zgłoś
serenita123 Re: Outlook Express - problemy 16.06.11, 08:18 w Opcjach folderów (w Panelu sterownia) włącz widok wszystkich folderów, także ukrytych i systemowych, a potem sprawdź, czy ten usunięty katalog istnieje nadal w lokalizacji: C:\Documents and Settings[twoja_nazwa_użytkownika]\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities[katalog_literowo_cyfrowy_w_{} ]\Microsoft\Outlook Express jeśli istnieje - skopiuj wszystkie istniejące tam foldery na pendrive'a potem wklej je do jakiegoś nowego folderu i w OEx wskaż go jako nową lokalizację folderu magazynu: Narzędzia->Opcje->zakładka Konserwacja->przycisk Folder magazynu jest szansa, że OEx odczyta ten folder jeśli po usunięciu nie robiłeś kompaktowania folderów jeśli twój OEx tego nie odczyta - spróbuj tej operacji (wklej-zmień) na innym kompie a jeśli ten usunięty folder nie istniej w w/w lokalizacji - użyj jakiegoś programu do odzyskiwania danych/plików w OEx "skrzynki"/foldery funkcjonują na dysku jako pliki (w w/w lokalizacji) o nazwach właśnie tych "skrzynek"/folderów i rozszerzeniu dbx np. Skrzynka odbiorcza.dbx Link Zgłoś