alerty 30.06.11, 12:43 Używacie podstawek chłodzących pod laptopa. Jak się sprawują? Chcę sobie taką sprawić, bo mój zaczyna się przegrzewać i się wyłącza. Powiedzcie tylko czy warto. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mufi Re: podstawka do lapka IP: *.tktelekom.pl 30.06.11, 12:47 Pieniądze przeznaczone na zakup podstawki wydaj na czyszczenie lapka w serwisie. Link Zgłoś
Gość: ola Re: podstawka do lapka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.11, 20:17 W serwisie nie wyczyszczą - nie będą się babrać w żmudnej robocie. W serwisie reinstalują system i to kosztuje 100 zł ( np. Komputronik) Ile razy można reinstalować ? Ba....Też chciałam ale sama się pobawię ;) Link Zgłoś
jim_marrs Re: podstawka do lapka 02.07.11, 21:42 Ja używam zwykłej podstawki (z Ikei), ważne, żeby była wentylacja, nie trzeba jej wymuszać wentylatorkami. Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: podstawka do lapka IP: *.multimo.pl 02.07.11, 23:30 Podstawkę warto kupić dla wygody (żeby nie trzymać laptopa bezpośrednio na kolanach). Jeśli laptop się przegrzewa, trzeba go przeczyścić, jak już wyżej napisano. Link Zgłoś
Gość: ola Re: podstawka do lapka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.11, 20:14 Ja podpowiem swój patent - pod każdą z nóżek laptopa podłożyłam po kapslu od butelki po piwie.Żeby lepiej siedziały podłożyłam kuleczkę z plasteliny( między). Teraz idealnie można przesuwać po blacie biurka i lepiej sam się chłodzi mając przestrzeń wolną od spodu. Link Zgłoś