Dodaj do ulubionych

FB -> Cyberdemokracja

06.02.12, 17:51
Wysłane to rozesłane w wielu miejscach. Proszę o wklejanie tego tekstu gdzie tylko możecie, aby znajomi wasi zrozumieli że to co się dzieje w mediach to jest manipulacja! Zapominając o przeszłości, podziałach politycznych założyliśmy nową stronę na FB ---> Cyberdemokracja

Ten apel jest odpowiedzią dla Naszych Polityków na temat wolności internetu i wielkiej manipulacji w mediach a teraz i w internecie.
Na chwilę obecną powiedzmy że mam na imię Paweł i w pewnym sensie nie chcę być już Anonimowy! Pracując nad wolnością w sieci przez wiele lat spotykałem się z dużym oporem „władzy”, „polityków”, „dziennikarzy” a czasem i was – internautów. Krąg ludzi z którymi współpracowaliśmy nad rozwiązaniami dla Polski jest naprawdę bardzo duży. Ludzie chcą się jednoczyć!chcą pomagać! chcą wpólnie tworzyć politykę! Każdy z nas ma Swoją wizję! Każde nasze/moje spotkanie dotyczy spraw bardzo ważnych dla kraju a czasem poprostu ważnych dla jednostki. Każda akcja w kraju (a czasem i za granicą) jest przez nas analizowana i często „dobre dusze” z poszczególnych miast wspierają małe „ruchy” lokalne.
W mediach pojawili się „anonimomwi”. Dlaczego z wami chcą się spotykać dziennikarze? Dlaczego to Wy jesteście teraz na ustach całej polski? „Bojówki’ internetowe! Odcinacie się od głownego nurtu! Zostaliście zmanipulowani sami przez siebie! Wciągneliście się w grę a nie wiecie o co tak naprawdę walczycie! A często chcecie za to jeszcze pieniądze!
Internauci! Nie o to walczyliście! To o czym piszą pewne „tygodniki” to jest kolejny WAŁ medialny bo już inaczej tego nazwać nie można!
Byłem Anonimowy przez wiele lat ale nigdy nie spotkałem się z tak dużą manipulacją ze strony rządu, polityków i części mediów. To co robicie zniszczy i wypali nasze „społeczeństwo” internetowe! Każdy z was chce być ojcem rewolucji, a brakuje wam wiedzy i zdecydowania!
To My! Obywatele Polski ale i Świata chcemy prawdziwej debaty!
Chcemy dać wam do zrozumienia że ACTA to coś zupełnie innego niż ochrona praw autorskich!

Obserwuj wątek
    • speeddemon Re: FB -> Cyberdemokracja 06.02.12, 18:03
      Fajno, ale Fejsbuk zdaje się polski nie jest..co konia obchodzi że wóz do rowu wpada?
      • cyberdemocracy Re: FB -> Cyberdemokracja 06.02.12, 18:14
        Fajno, ale Fejsbuk zdaje się polski nie jest..co konia obchodzi że wóz do rowu wpada?

FB to tylko narzędzie, to czy jest polski czy japoński to nic nie zmienia. To właśnie przez takie podejście polska rozwija się wolniej niż powinna. Całe szczęście że część ludzi rozumie to o czym pisze osoba która przekazała mi ten tekst.
        • speeddemon Re: FB -> Cyberdemokracja 06.02.12, 18:54
          No, pewno od czego kowal ma kleszcze? Żeby sobie rąk nie poparzył.Zgoda.
    • Gość: Webbb Dom wariatów, a ja... IP: 74.3.165.* 06.02.12, 19:16
      ... w nim.
      Ludzie, nie dajmy się zwariować!
      • speeddemon Re: Dom wariatów, a ja... 07.02.12, 11:40
        No właśnie... wiesz co to "owczy pęd"?Nie podążajmy za przewodnikiem stada, nie zwariujemy.Jak coś masz do rzondu, napisz by za Tobą szli, może chodzi o dziewczynę ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka