Dodaj do ulubionych

zakupy internetowe- problem z platnoscia

IP: *.cust.imagine.ie 09.09.12, 14:43
Płacąc karta kredytowa za towar w pewnym sklepie pojawia sie problem. Otoz po podaniu danych z karty, w momencie gdy ma nastapic potwierdzenie- ostatni krok wyskakuje okno z napisem ???invalidcart???. Probowalam dwiema kartami( obie wazne, gdzie indziej placilam/place i bylo ok) oraz znajomych kartami-dzialo sie tak samo, wiec mniemam, ze problem jest u nich, ale nikt mi nie umie pomoc, ciagle przepraszaja i twierdza ze rozwiazuja ten problem, bądz rozwiazali :) Dodam, ze mieszkam w IE a towar zamawiam z UK. Nie wiem czy to wazne, ale sklep ten jakis czas temu zmienial/odswiezal strone i trzeba bylo zakladac nowe konto, bo stare bylo niewazne. ze starej strony robilam zakupy bez zadnych niemilych niespodzianek teraz po zmianach mialy to byc moje pierwsze zakupy. Czy ktos wie gdzie jest problem?
Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • serenita123 Re: zakupy internetowe- problem z platnoscia 09.09.12, 20:39
      na początek: pozdrawiam mieszkankę IE!
      Ja mieszkam w Mozilla Firefox :))

a teraz poważniej - proponuję szybko sprawdzić stan kont podpiętych pod karty, których dane przekazałaś do Tego "sklepu" podając dane autoryzujące transakcje.

niewykluczone, że jacyś hakerzy podmienili witrynę tego "sklepu" i stąd te nowe konta oraz niemożność dokończenia transakcji (ceny na towary mają zapewne zajebiaszczo atrakcyjne, co? Królują promocje i wyprzedaże?)
    • serenita123 Re: zakupy internetowe- problem z platnoscia 09.09.12, 20:47
      na początek: pozdrawiam mieszkankę IE!
      Ja mieszkam w Mozilla Firefox :))

a teraz poważniej - proponuję szybko sprawdzić stan kont podpiętych pod karty, których dane przekazałaś do Tego "sklepu" podając dane autoryzujące transakcje.

niewykluczone, że jacyś hakerzy podmienili witrynę tego "sklepu" i stąd te nowe konta oraz niemożność dokończenia transakcji (ceny na towary mają zapewne zajebiaszczo atrakcyjne, co? Królują promocje i wyprzedaże?)
    • Gość: prof. Jan Miodek Re: zakupy internetowe- problem z platnoscia IP: *.multimo.pl 09.09.12, 23:17
      Gość portalu: elkabelka napisał(a):

> Płacąc karta kredytowa za towar w pewnym sklepie pojawia sie problem.

Poprawnie po polsku powinno być: „Kiedy płacę kartą kredytową za towar w pewnym sklepie, pojawia się problem”.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka