Gość: JP Re: jak zrobić aby IE otwierał się odrazu zmaksym IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 10.07.04, 23:06 Wystarczy go zamknac zmaksymalizowany. Link Zgłoś
Gość: zigzak Re: jak zrobić aby IE otwierał się odrazu zmaksym IP: *.icpnet.pl 10.07.04, 23:08 nie, to nie działa... Link Zgłoś
Gość: w++ Re: jak zrobić aby IE otwierał się odrazu zmaksym IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 23:51 Utwórz sobie skrót do IE (np. na pulpicie) i we właściwościach skrótu ustaw uruchom:zmaksymalizowane. Link Zgłoś
Gość: JP Re: jak zrobić aby IE otwierał się odrazu zmaksym IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 11.07.04, 05:35 Jak dotad slyszalem tylko o podobnym problemie malego rozmiaru okna tego drugiego, ktore otwiera sie np po nacisnieciu jakiegos linku. Byc moze ta sama metoda mozna naprawic twoj problem. A wiec, otworz IE kliknij na symbol kwadratu (maximize) nastepnie otworz na tej stronie link w nowym oknie. Teraz zamknij wpierw to glowne pelne okno a nastepnie to powstale z linku. Teraz sprobuj otworzyc IE. Jezeli to nie pomoze nalezy zmienic usawienia group polices dla IE lub zapis w rejestrze dot. wielkosci okna. Postaram ci sie podpowiedziec jak to zrobic po tym jak zrobisz ta powyzsza probe. Link Zgłoś
Gość: zigzak Re: jak zrobić aby IE otwierał się odrazu zmaksym IP: *.icpnet.pl 11.07.04, 12:06 tak ustawienie właściwości na zmaksymalizowany działa jednak nie działa co do skrótów na pólpicie do stron internetowych (mam skrót do forum komputery i inne) do tego nie działa Link Zgłoś
Gość: Trin IE - mały rozmiar okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 12:30 Ja właśnie mam podobny problem - to pierwsze okno otwiera mi sie zmaksymalizowane, natomiast gdy otwieram link w nowym oknie to jest ono bardzo małe. Szukałam już wszędzie, w rejestrach również i nadal nie wiem jak to zmienić. Może ktoś z Was mi pomoże? Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: JP Re: IE - mały rozmiar okna IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 16.07.04, 20:19 Piszesz ten post 16-tego a wiec 5 dni po tym jak ja pisalem w tym watku jak to zrobic aby okno po z linku bylo wieksze. To jakie okno otworzy sie po kliknieciu na link zalezy od budowy danej strony. Jezeli strona zaprojektowana jest tak aby okno z linka bylo nie maksymalne to takie bedzie. Ty mozesz jedynie ustalac wielkosc tego okna. Windows zapamieta wymiar ostatnio zamknietego okna. Nie da sie wiec tego zmienic tzn nie mozna ustawic w IE tak aby okno ktore ma sie otwierac niepelne, otwieralo sie pelne. Mozesz jedynie rozszerzyc je na caly ekran, poslugujac sie mysza i przeciaganiem. Korzystanie z ikonki kwadracika w gornym rogu okna zmieni jedynie ustawienie tego okna na ta sesje. Link Zgłoś
Gość: trin Re: IE - mały rozmiar okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:46 niestety to nie pomoigło, czy mozesz mi pwoiedziec gdzie to sie mzienia w rejestrach? Link Zgłoś
Gość: opa Re: IE - mały rozmiar okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:45 otwierasz IE i jest maxymalny ekran, potem "przywroc w dol" (prawy gorny rog, srodkowy kwadracik) i rozciagasz zminimalizowany na taka wielkosc jak chcesz. Nastepnie maxymalizuj i zamykasz IE. POtem wlaczasz go ponownie, powinien byc maksymalny , klikasz na lacze ktore Cie interesuje, i ono powinno sie otworzyc w takiej wielkosoci na jaka ustawilas poprzednio rozmiar okna. Link Zgłoś
Gość: Alek Re: jak zrobić aby IE otwierał się odrazu zmaksym IP: *.chello.pl 11.07.04, 08:38 Zrobilem to tak i mam b. dobrze. W otwartym IE otworzyc kolejno: narzedzia, opcje internetowe, zaawansowane. Odszukac dzial multimedia i w nim wiersz" Wlacz automatyczne dopasowywanie rozmiarow obrazow" Kwadracik przy tym wierszu powinien byc czysty. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: JP Re: jak zrobić aby IE otwierał się odrazu zmaksym IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 11.07.04, 08:57 Bardzo ladnie ale to dotyczy wielkosci zdjecia na stronie a nie wielkosci okna IE. Link Zgłoś