Dodaj do ulubionych

utracone dane

28.12.14, 23:14
witam
mam problem. Byłem zalogowany na portalu społecznościowym. W międzyczasie zmieniłem kompa ( tamten nie do odzysku) Chce ponownie wejść na portal i cóż - pamiętam login ale nie pamiętam hasła. Opcja zmiany hasła nie działa z racji tego, że dane przesyłane są na pocztę podaną przeze mnie w portalu - muszę to przyznać z konta założonego wyłącznie na potrzeby portalu ..i uciekło z pamięci.
czy mam szansę odzyskania hasła do mojego loginu ( nie chcę stracić konta i znajomych na tym koncie) bez opcji zapomnianej poczty?
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: utracone dane 29.12.14, 00:27
      Co do mnie, to zacząłbym od lektury instrukcji obsługi portalu, potem forum (jeśli takie tam występuje), a potem wysłał maila do adminów. Ale może znajdzie się ktoś, biegle znający wszystkie istniejące portale społecznościowe
    • Gość: ? Re: utracone dane IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.14, 06:00
      Ogólnie rzecz biorąc idea logowania i haseł
      ma tak działać, żeby nie dostał się na "konto" ktoś postronny (nie znający hasła).

I dobrze działa jak widać :-)

O ile /sądząc po wyczynach jest i to możliwe/ podałeś swoje rzeczywiste dane osobowe
      to może to jakoś władze portalu uwzględnią i przywrócą możliwość logowania
      po udokumentowaniu tożsamości ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka