mflash
09.07.15, 23:26
a mój komp przypomina mi maszyne rodem z lat 70 tych. na jego otwarcie i zamknięcie musze czekać koło 3 minut. na otawcie okien w przeglądarce kilkanascie sekund, i podobnie jest z Oficem i AdobRaderem. Poproostu mam ochote go za okno wyrzucić. Jakiś czas temu zmieniłem firefoxa na chrome, jest to samo. Wyskakuja mi okienka, że cyt. "Wysokie urzycie Pamięci przez: Proces hosta dla usługi Windows" i tak jest codziennie. Jak ja zazdroszcze tym co kompy im sśmigają. Wirusów niu mam, mam legalnego nortona internet security, ponadto scanuje go raz na tdzień online scanerem eset-u, nie sciągam chłamu. Do przeglądarki zainstalowałem adobeblockera, powiem szczeże pomaga, mniej reklam. Ale jego szybkoć daje wiele do życzenia. Nie aktualizuje na bierżaco bo musiałbym prawie codziennie, ostatni raz około 3 miesiące temu., chodziło mi o system Windows. Nie gram, nie pracuje z fotorafiami, tyko czesto pisze w word. Jak poradzic sobie, jak go usprawnić? Na dycku c mam 88gb wolnego miejsca z 221 gb. Komp to Lenovo sl 510, ma 4 lata, do tej pory super sie sprawował. Błagam pomóżcie