antena80 16.09.04, 13:51 Mam w pracy nowy komputer. Ale wszystkie mp3 graja w przyspieszonym tempie. Co mam zrobic? Poradzcie. Thnx Link Zgłoś Obserwuj wątek
amon-ra Re: Przyspieszone tempo 16.09.04, 14:02 Sprawdź ustawienia szybkości odtwarzania w programie, którego używasz do mp3. To w pracy słucha się mptrójek? ;) Link Zgłoś
antena80 Re: Przyspieszone tempo 16.09.04, 14:09 amon-ra napisał: > Sprawdź ustawienia szybkości odtwarzania w programie, którego używasz do mp3. W winampie nie moge tego znalezc :/ Ale uzywalam tez Windows Media Player. I to samo jest :/ > To w pracy słucha się mptrójek? ;) Co by sie milej pracowalo :-) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Przyspieszone tempo IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.09.04, 14:10 Ja bym przeinstalował kartę dźwiękową. Ściągnij najnowsze sterowniki z Sieci. Link Zgłoś
antena80 Re: Przyspieszone tempo 16.09.04, 14:12 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Ja bym przeinstalował kartę dźwiękową. Ściągnij najnowsze sterowniki z Sieci. Łojejciu... :-/ Oki, pokombinuje cos. Link Zgłoś
amon-ra Re: Przyspieszone tempo 16.09.04, 14:15 antena80 napisała: > Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > > Ja bym przeinstalował kartę dźwiękową. Ściągnij najnowsze sterowniki z Si > eci. > > Łojejciu... :-/ > Oki, pokombinuje cos. Nie jestem pewny, ale chyba był kiedyś taki wirus, co w ramach podobnych psikusów zwiększał tempo odtwarzania plików multimedialnych... Sprawdź może na stronie MKS-u. Link Zgłoś
antena80 Re: Przyspieszone tempo 16.09.04, 14:25 amon-ra napisał: > Nie jestem pewny, ale chyba był kiedyś taki wirus, co w ramach podobnych psikusów zwiększał tempo odtwarzania plików multimedialnych... Sprawdź może na stronie MKS-u. Mam nowiutki komputer. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Przyspieszone tempo IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.09.04, 14:30 Pewnie lakier jeszcze nie wysechł!... ;-))) Link Zgłoś
antena80 Re: Przyspieszone tempo 16.09.04, 14:38 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Pewnie lakier jeszcze nie wysechł!... ;-))) Hehehe Link Zgłoś
amon-ra Re: Przyspieszone tempo 16.09.04, 14:40 antena80 napisała: > Mam nowiutki komputer. No i co z tego? Jaką masz gwarancję, że bez firewall-a i antywirusa nie został już zainfekowany? Robiłem kiedyś próbę - używałem Netu bez zabezpieczeń, na czystym Windows XP bez żadnych łat z Windows Update. Wiesz, jak długo system wytrzymał bez restartu z powodu błędów RPC? Jeden dzień. JEDEN. No, ale to tak na marginesie :) Radziłbym zrobić to, co polecał Ci piecyk - update sterowników. A może układ dźwiękowy nawala? Jeżeli to karta zintegrowana z płytą (np. AC'97) to nawet prawdopodobne. Link Zgłoś
antena80 Re: Przyspieszone tempo 16.09.04, 14:45 amon-ra napisał: > Jeżeli to karta zintegrowana z > płytą (np. AC'97) to nawet prawdopodobne. Wlasnie sprawdzilam. AC'97 Sound Card :/ Link Zgłoś
amon-ra Re: Przyspieszone tempo 16.09.04, 15:01 antena80 napisała: > amon-ra napisał: > > Jeżeli to karta zintegrowana z > > płytą (np. AC'97) to nawet prawdopodobne. > > Wlasnie sprawdzilam. > AC'97 Sound Card :/ Spokojnie, to przecież jeszcze nic pewnego... Sprawdź na stronie producenta płyty głównej, czy udostępnia sterowniki chipu dźwiękowego dla twojego modelu płyty. Zawsze możesz dokupić kartę dźwiękową PCI i dezaktywować AC'97 w BIOS-ie ;) Link Zgłoś
antena80 Re: Przyspieszone tempo 16.09.04, 15:16 amon-ra napisał: > Zawsze możesz dokupić kartę dźwiękową PCI i dezaktywować AC'97 w BIOS-ie ;) To jest komp podlaczony do sieci. I w pracy! Nie bede nic dokupywac :/ Link Zgłoś
maly_facio1 Mozesz tez skorzystac 16.09.04, 15:39 z efektu Dopplera. Np. biegnij szybko OD biurka.... Link Zgłoś