Dodaj do ulubionych

jaki notebook?

04.10.04, 12:55
chciałabym kupić niedrogi-a standardowy notebook w granicach 3-4 tys. złotych-
co mi polecacie? wstępnie zastanawiam się na fujitsu siemens..
a-ha dodam, że potrzebuję go głownie do pisania, łączności z netem i do filmów
dzięki i pozdrawiam
Re
Obserwuj wątek
    • renek01 Re: jaki notebook? 07.10.04, 13:17
      ponawiam pytanie
    • Gość: Dekar Re: jaki notebook? IP: *.lukas.com.pl 08.10.04, 11:30
      FSC z moich osobistych doświadczeń i opinii na necie to dobra marka, ale tylko
      jej modele korporacyjne. Modele przeznaczone do użytku domowego są co prawda
      dużo tańsze, ale naprawdę słabej jakości.
    • Gość: Bizarre Re: jaki notebook? IP: *.softomasz.pl 08.10.04, 14:17
      ja bym wziął jakiegoś taniego Acera - wejdź na www.projekcja.com.pl maja
      tam acerki, fujitsu, i inne - cos ci doradzą...
    • Gość: asusfan Re: jaki notebook? IP: *.chello.pl 08.10.04, 16:33
      A ja ci polecam asusa. wlasnie ciesze sie zakupionym przed miesiacem modelem
      asusa z centrino(dothan). Super jakosc obudowy, wydajnosc i wyposazenie.Co do
      usterek to sie nie bede wypowiadac bo za krotko go mam ale malo kto daje 2-
      letnia miedzynarodowa gwarancje (na niemcy przedluzona jest do 3 lat) dzieki
      czemu kupilem asusa duzo taniej w niemieckim sklepie internetowym i nie ma co
      sie obawiac awarii bo zalatwisz to w polsce przez 2 lata a do 3 roku jakby co
      mozna przeslac kurierem do niemiec w razie powaznej awarii. z opinii jakie
      przewalilem w internecie asus zbiera jedne z najlepszych recenzji co do jakosci
      i wydajnosci zestawów, tu na forum zwolennikiem asusa jest bzykbzyk, wysmiewany
      za niektore poglady przez niektorych ale co do jakosci asusa potwierdzaja jego
      opinie prawie wszystkie strony zachodnie dot. laptopow. co do konfiguracji to
      sam zdecyduj co wolisz, ja wzialem model z serii M6N zaczynajacy sie od 1300
      euro ale cos kolo 900-1000 tez znajdziesz.Polecam ASUSA- nie zawiedziesz sie na
      nim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka