Dodaj do ulubionych

firefox dziwny komunikat

03.11.22, 08:39
to nie ważne, nie interesuję się . Ale pojawił się komunikat, którego nie było: "Odbierz karty Otwieraj karty z innych urządzeń Płynnie przechodź z urządzenia na urządzenie ... Ukończono 11 %" Kontynuuj.
Nie mam pojęcia dlaczego to się pojawiło co to jest i jak ewentualnie odstrzelić to, czy ktoś to ma. Komunikat częściowo nie jest w języku polskim, słowo Odbierz.
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: firefox dziwny komunikat 03.11.22, 12:17
      Przyplątało się jako nowość wraz z wersją 106.
      Na górze po lewej stronie od kart jest dodatkowa ikonka Firefoxa.
      W menu prawego klawisza ma opcję "Usuń z paska narzędzi" - klik i nie ma.

Jeśli masz Firefoxa na innych urządzeniach (drugi komputer, smartfon etc.) i założone
      konto użytkownika Mozilli, można zobaczyć, co się przeglądało na innym urządzeniu.
      Pewnie kolejne możliwości będę się pojawiać w nowszych wersjach i pewnie będą
      już w pełni przetłumaczone na język polski.

Pełniejszy opis znajdziesz tutaj:
      support.mozilla.org/pl/kb/przeglad-firefoksa
    • tapatik Re: firefox dziwny komunikat 03.11.22, 16:58
      To u mnie pojawiła się inna ciekawostka - coraz więcej stron sugeruje mi zalogowanie się na stronę za pomocą konta Google.
      • wariant_b Re: firefox dziwny komunikat 03.11.22, 19:28
        tapatik napisał:

> To u mnie pojawiła się inna ciekawostka - coraz więcej stron sugeruje mi
        > zalogowanie się na stronę za pomocą konta Google.

I będzie ich coraz więcej z możliwością logowania przez Google, Facebooka,
        Amazon czy Microsoft.
      • di0d3k Re: firefox dziwny komunikat 09.11.22, 16:29
        Dzięki temu będzie łatwiej Cię profilować. Osobiście polecam do różnych forów czy miejsc gdzie mało zaglądamy, stworzyć "spamowego" maila zamiast operować tym używanym na co dzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka