Dodaj do ulubionych

Szatan Google Firefox

12.11.04, 23:41
www.tweak.pl
To nie jest 1 kwietnia, aż nie chce się wierzyć w głupotę pewnych programistów pewnej firmy. Jeden z użytkowników Internetu postanowił wypróbować nową wyszukiwarkę internetową firmy Microsoft. Wpisywał on różne słowa, dla ciekawości wpisał np. słowo "evil" (zło) i bardzo się zdziwił kiedy pierwszym wynikiem była strona... www.getfirefox.com. Uwierzcie mi, że jestem zdrowy i poczytalny a to co pisze nie jest wybrykiem mojej wyobraźni. Po wpisaniu "more evil than satan" pierwszym wynikiem była strona www.google.pl. Dowody poniżej
www.marketingshift.com/images/more-evil-than-god.jpg
www.marketingshift.com/images/more-evil-than-satan.jpg
www.marketingshift.com/images/evil-firefox.jpg
Obserwuj wątek
    • kell99 Re: Szatan Google Firefox 13.11.04, 00:04
      Pomyslec, ze msn chce byc drugim google;) Dawniej blokowali np projekt X (X11R6)
      bo wg nich Xwindow kojarzylo sie z wiadomymi stronami.
      W usa tez jest cenzura:)
      • prawdziwy.tebe Re: Szatan Google Firefox 13.11.04, 01:27

> W usa tez jest cenzura:)

to MS == USA?

a nie, to eksperyment doktora moreau z klatki wylazl i klawiature niszczy...
    • Gość: Polisz Re: Szatan Google Firefox IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.11.04, 01:08
      Hehe, bo dla microsoftu Firefox to prawdziwe zlo :)) . To troche jak ten patent
      z Lepperem w Google.
    • prawdziwy.tebe Re: Szatan Google Firefox 13.11.04, 01:24

uwazasz, ze w tym pierwszym przypadku google powinno byc pierwsze a nie za
      firefoksem? no moze i racja, ale pamietaj, ze to beta, z pewnoscia ustarka
      zostanie usunieta.
      • Gość: Polisz Re: Szatan Google Firefox IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.11.04, 01:27
        > uwazasz, ze w tym pierwszym przypadku google powinno byc pierwsze a nie za
        > firefoksem? no moze i racja, ale pamietaj, ze to beta, z pewnoscia ustarka
        > zostanie usunieta.

Hehehe, tak, na pewno to poprawia :))) A co trzecie? Linux?
        • prawdziwy.tebe Re: Szatan Google Firefox 13.11.04, 01:38

> Hehehe, tak, na pewno to poprawia :))) A co trzecie? Linux?

tak, do kompletu.

w koncu cale to komunistyczno-bolszewickie bagno to najwiekszy kat niewiennych
          ludzi w dziejach cywilizacji. nikt nie zabil wiecej ludzi, niz stalin do spolki
          z hitlerem, che guevara, allende i innymi zbrodniczymi bolszewickimi scierwami.
          • bobofruit99 Re: Szatan Google Firefox 13.11.04, 01:49
            Myślę, że gdyby Dmowskiemu udało się dorwać do władzy i pożyć dłużej, to
            pomógłby np. Hitlerowi z Żydami się rozprawić. Hmm, a może jednak nie? W sumie
            jemu, tak jak teraz pachołkom z LPR, zawsze blisko do Rosji było, więc może
            dogadał by się ze Stalinem?
            A tak w ogóle, co ma wspólnego Hitler z bolszewikami? I co ma do tego Linux?
            • Gość: Qazio Re: Szatan Google Firefox IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.11.04, 01:53
              Acha, jeszcze chwila i watek poleci na osla...
              • bobofruit99 Re: Szatan Google Firefox 13.11.04, 01:58
                i hope so, bo to IMO durny wątek
                • Gość: Qazio Re: Szatan Google Firefox IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.11.04, 14:07
                  Ale zabawny.
            • prawdziwy.tebe Re: Szatan Google Firefox 13.11.04, 15:53
              bobofruit99 napisał:

> Myślę, że gdyby Dmowskiemu udało się dorwać do władzy i pożyć dłużej, to
              > pomógłby np. Hitlerowi z Żydami się rozprawić. Hmm, a może jednak nie?

byc moze. chcialem jednakowoz zauwazyc, ze dopoki dmowski nie zakladal obozow
              koncentracyjnych, dopoty dmowski niewinny. karanie za mysli i przekonania jest
              gleboko zakorzenione w bolszewickiej ideologii.

> W sumie jemu, tak jak teraz pachołkom z LPR, zawsze blisko do Rosji było,
              > więc może dogadał by się ze Stalinem?

to gdybanie. a utozsamianie rosji z bolszewizmem to intelektualna zbrodnia.

> A tak w ogóle, co ma wspólnego Hitler z bolszewikami?

hitler i bolszewicy nalezeli do jednej lewackiej rodziny.

> I co ma do tego Linux?

linuks, a wlasciwie linuksiarze, to komunisci sadzac po ich ideologii, ktora
              polega na propagowaniu rozdawnictwa, atakach na kapitalizm i komercje,
              nienawisci do korporacji, walce z ochrona wlasnosci intelektualnej, patentami,
              przywiazaniu do biurokracji itp., itd., dlugo tak mozna wymieniac.

zeby nie byc goloslownym, krotka charakterystyka najwieksztch tutejszych
              linuksiarzy: kell sam kiedys przyznal ze jest lewakiem, user o iq=0001 wprost
              przyznaje, ze ma gdzies wlasnosc prywatna i bierze to co chce (czytaj wygrada
              dane, lamie zabezpieczenia, kradnie filmy i piosenki). grey jest forumowym
              ubekeim - wycina watki, ktore mu sie nie podobaja.
              • gray Re: Szatan Google Firefox 13.11.04, 17:04
                prawdziwy.tebe napisał:

> walce z ochrona wlasnosci intelektualnej, patentami,

reszta oskarżeń jest jedynie głupia ale te dwa są kłamliwe - ruch wolnego
                oprogramowania nie ma nic przeciwko prawom autorskim chroniącym własność
                intelektualną - wręcz przeciwnie. jeżeli chodzi o patenty to nie są przeciwni
                patentom w ogóle a jedynie przyznawaniu patentów na algorytmy na identycznych
                zasadach jak na rozwiązania techniczne. z resztą ty doskonale to wiesz ale nie
                pasuje ci to do twojej wizji krwiożerczego 'linuksiarza'.

> grey jest forumowym ubekeim - wycina watki, ktore mu sie nie podobaja.

nie ma takiego moderatora na tym ani, o ile mi wiadomo, na żadnych innym forum
                tego portalu - musiałeś zabłądzić.
                • prawdziwy.tebe Re: Szatan Google Firefox 15.11.04, 12:59
                  gray napisał:

> (...)

"oskarżenia sa głupie". widzisz ubecka polglowku, ja tez tak potrafie
                  "argumentowac".

> > grey jest forumowym ubekeim - wycina watki, ktore mu sie nie podobaja.
                  >
                  > nie ma takiego moderatora na tym ani, o ile mi wiadomo, na żadnych innym
                  > forum tego portalu - musiałeś zabłądzić.

kiepski z ciebie kawalarz, grey. pewnie dlatego, ze dobry kawalarz, to
                  inteligentny kawalarz, a jesli chodzi o inteligencje, to tobie sporo brakuje
                  nawet do stolka na ktorym teraz siedze.
                • prawdziwy.tebe Re: Szatan Google Firefox 15.11.04, 20:30

> nie ma takiego moderatora na tym ani, o ile mi wiadomo, na żadnych innym
                  > forum tego portalu - musiałeś zabłądzić.

alez latwo z ciebie durnia robic...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=17671316
    • kell99 Re: Szatan Google Firefox 13.11.04, 21:11
      prawdziwy szatan jest tutaj:
      66.6.66.6/;)
      • kell99 Re: Szatan Google Firefox 13.11.04, 21:11
        glupia wybiorcza;)
        66.6.66.6/
        zawsze wstawiaj spacje po linku, bo ktos nie umie napisac prostego parsera.
        • Gość: Awas Re: Szatan Google Firefox IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.11.04, 23:14
          Szatan do kwadratu. :) Przyznac sie: Kto uzywa?
          • gray Re: Szatan Google Firefox 14.11.04, 17:12

ja nie używam ponieważ ten serwerowy system nie posiada driverów do mojej
            sieciówki :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka