Gość: swissman Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 31.12.04, 12:09 zawyzasz srednia.... tutaj nikt powyzej osiemnastki nie pisuje.... ja sie nie przyznam bo zawyzylbym conajmniej podwojnie.... ;) Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie 31.12.04, 13:06 No, to akurat nietrudno zgadnąć. Link Zgłoś
kell99 Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie 31.12.04, 17:49 ojej, podazajac tokiem twojego rozumowania, to ja mam malo tych latek;) Link Zgłoś
Gość: Ronald Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:57 >kell99 napisał: > ojej, podazajac tokiem twojego rozumowania, to ja mam malo tych latek;) Rozumiem, ze w tym wypadku podajesz swoj wlasciwy wiek, a komputerami sie zajmujesz od czasow Eniaca? Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: 213.199.214.* 31.12.04, 13:12 58 Z Forum dowiaduję się rzeczy, których nie wyczytam w podręcznikach i czasopismach. Poza tym w szkołach nie uczyli mnie na koputerach, bo nie było wtedy nawet kalkulatorów. Studia robiłem na suwaku logarytmicznym - kto wie co to takiego? Pozdrawiam starszych i młodszych też! Link Zgłoś
wedrowiec2 48 31.12.04, 13:57 Ja też zaczynałam studia z suwakiem. Potem miałam pierwszy na roku kalkulator z logarytmami:) I uczyłam się programowania w algolu 1204. Programy pisalśmy dla urządzenia, które nazywało się Odra 1204 i zajmowało cały pokój! Link Zgłoś
Gość: jozek Re: 48 IP: *.blt.pl 31.12.04, 14:39 Ja również należę do tej grupy a Odrę, to pamiętam z prezentacji na M.T.P. To ci dopiero była "maszyna":-), czytelnikom i piszącym na grupę życzę wszelkiej pomyślności w 2005 r. jozek Link Zgłoś
Gość: jap Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: 195.136.36.* 31.12.04, 14:35 Gość portalu: Marko napisał(a): > 58 > Z Forum dowiaduję się rzeczy, których nie wyczytam w podręcznikach i > czasopismach. Poza tym w szkołach nie uczyli mnie na koputerach, bo nie było > wtedy nawet kalkulatorów. Studia robiłem na suwaku logarytmicznym - kto wie co > to takiego? Pozdrawiam starszych i młodszych też! Też pozdrawiam, Już myślałem, że ja tu najstarszy mamut, a ja tylko 56. Tyle że do początku siedzę w elektronice. Dlatego gładko przeszedłem suwak, kalkulator i pierwsze pecety. A że młodsi mnie już przegonili, takie jest prawo buszu ... Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.west.biz.rr.com 01.01.05, 08:00 jap napisał(a): > Też pozdrawiam, > Już myślałem, że ja tu najstarszy mamut, a ja tylko 56. > Tyle że do początku siedzę w elektronice. Dlatego gładko przeszedłem suwak, > kalkulator i pierwsze pecety. A że młodsi mnie już przegonili, takie jest > prawo buszu ... mlodsi sie za to na LEGO wychowali i szybko klocki LEGO licza. Nie ma to jak czay suwaka przy piwie ... ! i HP z RPN! Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.west.biz.rr.com 01.01.05, 07:57 Marko napisał(a): > 58 > Z Forum dowiaduję się rzeczy, których nie wyczytam w podręcznikach i > czasopismach. Poza tym w szkołach nie uczyli mnie na koputerach, bo nie było > wtedy nawet kalkulatorów. Studia robiłem na suwaku logarytmicznym - kto wie >co to takiego? Pozdrawiam starszych i młodszych też! Suwak logarytmiczny to byl najlepszy kalkulator przed wprowadzeniem HP z RPN! Gdyby Lukasiewicz to zobaczyl .. to by wyzsze podatki musial placic ... Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.04, 13:36 27... Link Zgłoś
Gość: KT05 Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.pronet.lublin.pl 31.12.04, 15:13 E, ja to młodzieniaszek :) 18 skończona niedawno stosunkowo :) Link Zgłoś
maciej-d Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie 31.12.04, 16:50 "cześć jak też mam 12 lat :)" ps. na forum nie dowiesz się ile kto ma lat, gdzie pracuje a nawet jaki ma sprzęt... Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: 213.245.149.* 31.12.04, 17:31 49, kurcze jak ten czas szybko leci, dalej mam we łbie pomysły nastolatka. Szkół nie kończyłem, komputer (w sklepie) obchodziłem z daleka aby nie było na mnie jak coś wybuchnie. To forum było pierwsze gdzie szukałem pomocy, i gdzie bardzo dużo się nauczylem, wielkie dzięki. Teraz?, nie wyobrażam sobie życia bez compa i net_u. Wszystkim www.tierce.republika.pl/ Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: i zgredówy też ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.04, 18:54 jolajola1 napisała: > przyznaję się do ryczących czterdziestek WoW Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: i zgredówy też ! IP: *.west.biz.rr.com 01.01.05, 08:07 jolajola1 napisała: > przyznaję się do ryczących czterdziestek nie placz ... an internecie mozesz powiedziec co chcesz w knajpie trudniej nprawde ukryc, tam wszystkie kobiety twierdza robia sceny przy wejsciu aby oszukiwac wiek .... Ponizej 21 wszystkie maja 23, a powyzej 40 wszystkie maja 21 .... a zycie toczy sie dalej, nastepna lampka bulldog ... Link Zgłoś
Gość: roz Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:33 ja mam 33 latka Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: zen Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:10 za chwile 55 Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: 213.199.214.* 31.12.04, 20:52 Wychodzi na to, że ja jestem dinozaurem.Swojego kompa mam od od września tego roku. Wcześniej pracowałem w sporej firmir (jak na miejscowe warunki). Ostatnie cztery lata (1998-2001) obsługiwałem PŁATNIKA. Dużo siedziałem w Excelu. Pomagał mi w sprawozdawczości, kontroli dz. kadr i in. Szkoleniowiec nie chciał mnie wysłać na żaden kurs podstaw komputerowych - powoedział, że jestem za stary. Zawziąłem się i pokazałem mu że sam też potrafię. I dopiąłem swego. Pod koniec pracy wybierałem firmę (i program)do całościowego zarządzania przedsiębiorstwem. Życzę wszystkim szczęścia w Nowym Roku! (Na Tytaniku i w Tajlandii mieli pieniądze i zdrowie ale szczęście ich opuściło) Marko - dinozaur Link Zgłoś
Gość: 21 Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.comernet.pl 31.12.04, 21:04 Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: 25 i szukam meza;) n/t IP: 213.245.149.* 31.12.04, 23:36 Nie szukaj, nie warto, "Słuchaj się mamy, chłop to dynamit" Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: 25 i szukam meza;) n/t IP: *.west.biz.rr.com 01.01.05, 07:48 Teraz nikt zony nie szuka, mozna dostac tansze kredyty. moda na kochanki .... Link Zgłoś
hippolin Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie 31.12.04, 21:20 19 ale jestem rzadko Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:21 53 za trzy godziny je ukończę i jeszcze mam imieniny, jutro nie piszę na żadnym forum, bo już opadam z sił. Piecyk to mój uczeń PZPR sorry PZDR Link Zgłoś
Gość: pskw Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 04:09 35. pamietam 8 bitowe, a nowe doświadczenia mam z 64 bit. Wszystkiego dobrego z Nowym Rokiem!!! Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.west.biz.rr.com 01.01.05, 07:40 Wczoraj byla o rok nizsza! Link Zgłoś
p.smerf Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie 01.01.05, 10:26 Oj dzieciaki, dzieciaki. Widzieliście dinozara? 70. Mój pierwszy komputer? Matra (przywieziona Zachodu!) 8 k ROM i 8 k RAM. Jako pamięć masowa - magentofon kasetowy, monitor - przystawka do telewizora a potem zielony monitor VGA Neptun (Na przydział, po miesięcznym oczekiwaniu od złożenia podania!) . Oczywiscie z wcześniejszych "maszyn liczących" liczydała,suwak logarytmiczny, a potem epokowy wynalazek - kręciołek. A później szaleństwo - kręciołek z napędem elektrycznym!! Huk od tego wynalazku był w bankach taki jak w maszynowni dużej fabryki. . Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 12:30 23 Link Zgłoś
Gość: Monika 32 IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 01.01.05, 17:15 Mam 32 latka i jestem jeszcze małą dziewczynką ;) A komputer mam od 10 lat, wcześniej C-64, Amiga, Pentium 133. Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:28 Ludziska skad wy sie wszyscy wzieliscie?? Pierwszy raz was widze... :) Link Zgłoś
p.smerf Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie 01.01.05, 20:17 > Ludziska skad wy sie wszyscy wzieliscie?? Pierwszy raz was widze... :) Spadliśmy z deszczem :-) Każde forum -zwłaszcza posiadająca znaczące indywidualności - ma znacznie więcej czytelników niż autorów. Ja na przykład regularnie sobie czytam, bo chcę wiedzieć co się w komputerowym świecie dzieje.Na co dzień pracuję z Linuxem, a więc pisać nie mam tu o czym. Link Zgłoś
Gość: mały Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.aster.pl 01.01.05, 17:37 już 30 mi stuknie Link Zgłoś
Gość: to ja ewa Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.devs.futuro.pl 01.01.05, 21:00 Rycząca 40+3 Link Zgłoś
mar_nn Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie 01.01.05, 21:55 No to jestem prawie najmłodszy. 13 latek Link Zgłoś
Gość: Otis Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 04:29 Jestem pod wrazeniem. Nie wiedzialem, ze tyle ludzi tu bywa. Jakos tak piecyk, kell99, user0001 mcgregor i pare innych osob najbardziej rzucaja sie w oczy i zapadaja w pamiec. A swoja droga, kapucynowi gratuluje ucznia. Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:38 26, choc w tym roku juz 27 :) a wpadam tu tylko z problemami ;)))) Link Zgłoś
Gość: misio Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 02.01.05, 12:43 31 pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: AAAA Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.devs.futuro.pl 02.01.05, 12:49 44 Link Zgłoś
Gość: adam21 Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:54 a ja mam 21 Link Zgłoś
prawdziwy.tebe Re: Jak średnia wieku na tym forum ?? Wpisujcie 02.01.05, 16:31 > kell99, user0001 mcgregor i pare innych osob najbardziej rzucaja sie w oczy "tak to juz jest, ze najszybciej na siebie zwraca uwage idiota" (ck dezerterzy) Link Zgłoś