Dodaj do ulubionych

chcę sprawdzic sowje IP

28.02.05, 18:17
Witam jestem podłaczony do sieci domowej z neostradą! Czy moje Ip i komputera
do którego podłaczona jest neo jest takie samo?? Ponieważ w programie do
komunikacji sieciowej Lanchat jest inne ale chyba w necie ejst takie samo bo
z obu kompów na stronie www.neostrada.pl wyświetla się limit który jeszcze
pozostał do naszego konta. Jak sprawdzić swoje prawdziwe IP najlepiej na
jakiejś stronce w netq.
Obserwuj wątek
    • Gość: targa Re: chcę sprawdzic sowje IP IP: *.80-202-253.nextgentel.com 28.02.05, 18:21
      www.kunnskapstorget.org/atekst/iptest.php
    • Gość: piecyk gazowy Re: chcę sprawdzic sowje IP IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.02.05, 18:30
      myip.neostrada.info
    • Gość: vikka Re: chcę sprawdzic sowje IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:14
      start/wszystkie programy/akcesoria/wiersz polecenia->wpisz komende:ipconfig
      • doomboy Re: chcę sprawdzic sowje IP 28.02.05, 22:16
        Nie prościej Menu Start uruchom, wpisać command, pojawi się okno dosowe, tam
        wpisać IPconfig ;)
        Pozdrawiam.
        • Gość: vikka Re: chcę sprawdzic sowje IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:43
          moze lepiej,ja tak umiem:)
          • Gość: piecyk gazowy Re: chcę sprawdzic sowje IP IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.02.05, 22:53
            Każdą operację można wykonać na kilka(naście) różnych sposobów, ale wystarczy
            znać jeden. ;-)
            • Gość: vikka Re: chcę sprawdzic sowje IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:43
              ano właśnie:)
        • m.gregor Re: chcę sprawdzic sowje IP 28.02.05, 22:48
          Tylko jesli masz siec z NAT'em to pokaze Twoje IP w sieci lokalnej (pewno jakies
          192.168... albo 10....) wiec to mija sie z celem. A gosc chcial znac IP zewnetrzne.

Swoja droga do autora watku: przy neostradzie IP zmienia sie przy kazdym
          polaczeniu albo zdaje sie automatycznie co 24 godziny. Wiec poznanie Twojego
          aktualnego IP na niedlugo sie zda...
          • bednarek17 Re: chcę sprawdzic sowje IP 28.02.05, 23:01
            no wlasnie i tu m.gregor ma racje bo ja chcialem poznac swoje IP zewnetrzne :D
            a sieciowe to mi w lanchacie pokazuje jakies 192.168 itd dzieki za wszystko :P
            • Gość: vikka ip to ip;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:32
              zewnetrzne/wewnetrzne....nie odróżniam;)ale po co mi to wiedziec;)
    • Gość: neder Re: chcę sprawdzic sowje IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:39
      vikka, przysięgam, gdybym była facetem to bym Ci się oświadczyła...:)
      • Gość: vikka Re: chcę sprawdzic sowje IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:43
        hehehehehe
        dobre,dobre:D

cieszę się,ze Cie zauroczylam;)
        • m.gregor SWEEEET!!!! :-D n/t 28.02.05, 23:50

• Gość: vikka wiadomo:)wszyscy mnie kochaja;)hehehe;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka