Dodaj do ulubionych

Neostrada - frontem "dla" klienta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:22
Witam,
pragnę powiadomić wszystkich niezorientowanych użytkowników Neostrady, korzystających z tej usługi w oparciu o umowę na czas określony (12 m-cy), że TP SA stosuje zasadę domniemanej kontynuacji umowy po roku (jeszcze do przyjęcia) i na dodatek stosuje w kolejnych miesiącach stawkę z umowy na czas nieokreślony - paragraf 10. Regulaminu.
OZNACZA to, iż w ramach swoistego dla TP SA "pakietu lojalnościowego" zapłacisz nagle więcej za to samo, jeśli prześpisz 30-dniowy termin wypowiedzenia lub dookreślenia umowy o parametr "na czas określony".
W praktyce: 128kb/s /~72 zł/m-c staje się nagle 128kb/s ~121 zł/m-c jeśli nie przypilnujesz!!!!!!

Pozdrawiam TP SA !
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: Neostrada - frontem "dla" klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 18:37
      co prawda to prawda mam do listopada zrezygnuje może będzie promocja na swieta
    • mefisto999 Re: Neostrada - frontem "dla" klienta 08.05.05, 19:48
      dzieki a info stary w lipcu uciekam z TP i przechodze do ICP
      pozdrowienia
    • alex2222 Re: Neostrada - frontem "dla" klienta 08.05.05, 21:28
      no właśnie.30.06.kończy mi się umowa i nie wiem co robić.w moim bloku właśnie
      zbudowała sieć radiową firma Enterpol i oferuje dużo korzystniejsze warunki niż
      tepsa(prędkość 256Mbps za 55 zł. brutto bez limitu)ale kto wie czy ich obietnice
      nie będą bez pokrycia???
      po neo przynajmniej wiem czego się spodziewać,w zasadzie przez rok korzystania
      nie miałem żadnych problemów a tu kto wie?
      na lokalnym lubelskim forum jakoś nikt nie potrafił mi nic o tej firmie powiedzieć.
      no i jestem w kropce a czasu na decyzję coraz mniej...
      • Gość: Galdor Re: Neostrada - frontem "dla" klienta IP: *.toya.net.pl 08.05.05, 23:14
        Na radiówki radziłbym uważać ... prędkość zależna od pogody :D
    • Gość: robert Re: Neostrada - frontem "dla" klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 00:29
      Hej, podbijam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka