Gość: ad IP: *.acn.waw.pl 17.05.05, 18:38 Co lepsze ? dzieki za szybka odpowiedz:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
cdrom Re: XBOX czy PLAYSTATION ? 17.05.05, 21:33 Rozumiem, że chodzi o X-Box oraz PlayStation 2... Jeśli TAK, to są to naprawdę bardzo podobne (gdy chodzi o "konkretne efekty audiowizualne") konsole do gier. Różnica jest jednak taka, iż o ile w Polsce PlayStation jest niezwykle popularny i z dostepnością gier nie ma praktycznie większego problemu, o tyle znaleźć grę na X-Boxa graniczy w naszym kraju niemal z "cudem." No, może troszkę przesadziłem.. ;-) Na Zachodzie z kolei są to równorzędne konsole. Gry bez problemu znajdziesz zarówno na konsolę spod znaku Sony, jak i Microsoft... Pozdrawiam :-) Link Zgłoś
Gość: ad Re: XBOX czy PLAYSTATION ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:14 ale przyznaj sie ze zbyt inteligentny to ty nie jetes, bo przeciez k.. napisalem XBOX360 I PS3 nie PS2 i ni eXBOX tylko k..rwa PS3333333, NIE CHOPDZI MI O PS2 I XBOXA 1 tylko o nowe konsole !!!!!! debil , brak mi słow Link Zgłoś
neder Re: XBOX czy PLAYSTATION ? 17.05.05, 22:19 Gość portalu: ad napisał(a): > ale przyznaj sie ze zbyt inteligentny to ty nie jetes, bo przeciez k.. > napisalem XBOX360 I PS3 nie PS2 i ni eXBOX tylko k..rwa PS3333333, NIE CHOPDZI > MI O PS2 I XBOXA 1 tylko o nowe konsole !!!!!! debil , brak mi słow Nie musisz sie chwalić. Widać, że brakuje. Link Zgłoś
Gość: Royal Re: XBOX czy PLAYSTATION ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:24 i czego się ku.. prujesz. Jeszcze pękniesz!!! Link Zgłoś
Gość: ed Re: XBOX czy PLAYSTATION ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:26 jesli jestes debilem i sie nie znasz na temacie tu morda wkubeł i wypir.. z mojego forum bo cie zabanuje Link Zgłoś
Gość: ad Re: XBOX czy PLAYSTATION ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:15 no i raczej xbox jest pod wzgledem graficzyn lepszy od ps2 co do tego nie ma watpliowsci Link Zgłoś
Gość: rwtgprtqy Re: XBOX czy PLAYSTATION ? IP: *.ss.shawcable.net 17.05.05, 22:17 Linia Xbox Link Zgłoś
Gość: ed UPS POMYLIELEM SIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:28 sorki ale pomylily mi si etematy , ponizej mialem tez temat co lepsze PS3 CZY XBOX360 i myslalem ze to ten temat ups ;))) Link Zgłoś
Gość: Greg Re: UPS POMYLIELEM SIE IP: *.acn.waw.pl 17.05.05, 22:32 Nawet jeśli się pomyliłeś, to trochę kultury nie zaszkodzi!!! Link Zgłoś
cdrom Re: XBOX czy PLAYSTATION ? 18.05.05, 05:07 Spuśćmy na to zasłonę milczenia... Najpierw, "ad" czy też "ed", napisz DOKŁADNIE o co Ci chodzi. Skąd akurat niby miałem wiedzieć, że chodzi Ci o nowe konsole - XBox 360 oraz PlayStation 3?!? Jesteś naprawdę niepoważny!! Twój temat jasno i wyraźnie brzmi: "XBOX czy PLAYSTATION ?" ..a po drugie, to nawet jeśli bym się pomylił i nie zauważył o jakie dokładnie konsole chodzi, to przynajmniej trochę umiaru... Nie dość, że jesteś GOŚCIEM na tym forum (nie jesteś zalogowany), to nikt Ci nie robi żadnej łaski odpowiadając na Twoje posty, ofiarowując swój cenny czas i wiedzę... Co tu dużo mówić.. CZŁOWIEKA INTELIGENTNEGO POZNAJE SIĘ PO MĄDRYCH PYTANIACH. W tym temacie tyle... Link Zgłoś
Gość: ad Re: XBOX czy PLAYSTATION ? IP: *.acn.waw.pl 18.05.05, 13:47 Dzieki cdrom za rady Z racji tego ze nie jestem zalogowany kazdy moze wejsc zrobic chlew i podpisac se ad.Co sie stalo :] pozdrawiam Link Zgłoś