Gość: phoebe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:57 czy w total commanderze można da się usunąć zabezpieczenie pliku przed zapisem? w folderze temporary int. files zostają mi jakieś gigantyczne śmieci, których nie można się pozbyć. thx Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: asfd Re: total commander IP: *.bb.online.no 07.08.05, 01:07 >czy w total commanderze można da się usunąć zabezpieczenie pliku przed >zapisem? tak. Link Zgłoś
Gość: phoebe Re: total commander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 01:11 to fajowo, a konkretnie gdzie, jeśli wolno spytać? ;) Link Zgłoś
Gość: are Re: total commander IP: *.clubnet.pl 07.08.05, 01:52 W opcjach IE masz mozliwosc wyczyscic ten folder. Jak nie jednak nie uda, to sciagnij nakladke Total Commander PowerPack 1.41 : totalcmd.pl/download/app/new/ i przejmij ten folder na wlasnosc z menu NTFS (to jesli masz WinXP). Link Zgłoś
Gość: phoebe Re: total commander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:56 xp mam, ale nie wiem, jak przejąć plik? w eksploratorze? możesz opisać? thx Link Zgłoś
bartoszpar Re: total commander 08.08.05, 16:04 Menu "Plik"/"Zmień atrybuty", a prawy klawisz myszki przytrzymasz (na domyslnych ustawieniach, ale skoro nie znalazlas/es tej zmiany atrybutow, to z pewnoscia innych ustawien nie zmieniasz ;P) na jakims pliku to otwiera sie menu jak w eksploratorze i wlasciwosci mozesz pozmieniac) :) Link Zgłoś