Gość: Trocky IP: *.atman.pl / *.atman.pl 16.10.05, 23:24 Ktora marke polecacie przy kupnie laptopa? Ktora cechuje sie wieksza niezawodnoscia i atrakcyjnym stosunkiem jakosci do ceny? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ktos Re: Acer, czy Toshiba / laptopy IP: *.zab.nat.hnet.pl 16.10.05, 23:30 tylko z pelna gwarancja 2 letnia. IBM Odradam Toshibe, sypia sie, a serwis drogi. Link Zgłoś
Gość: Trocky Re: Acer, czy Toshiba / laptopy IP: *.atman.pl / *.atman.pl 16.10.05, 23:38 Dzieki za info, a wiesz cos na temat Acer'a?? Slyszalem, ze sa niezle, tansze od IBM, czy Toshib, bo maja procesor AMD. Mam taki w PCcie i jestem zadowolony, a jak jest w laptopach? Link Zgłoś
hippeastrum Re: Acer, czy Toshiba / laptopy 17.10.05, 16:22 Nie tylko AMD - Pentium i Selerony też. Zajrzyj do poniedzałkowego WPROST - jest wkładka Acer'a. Hippeastrum Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Acer, czy Toshiba / laptopy IP: 62.89.80.* 18.10.05, 00:09 Dość ciekawa teoria. Mógłbyś ją uzasadnić? Bo ja mam 3 toshiby i nie zaminiłby ich na nic innego. Link Zgłoś
Gość: jacus Re: Acer, czy Toshiba / laptopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:00 Ja tak samo, Uzywam juz drugiej Toshiby i nigdy mi sie nie posypala, nie wspominajac o oddawaniu do serwisu. Link Zgłoś
e.mes Acer 18.10.05, 13:32 Firma zaopatrzyła nas w Acery. Na 8 laptopów 5 chodzi głośno jak odkurzacz. Poza tym mamy problemy z szufladką na płyty - wyrabiają się kółeczka zębate. Nie twierdzę, że tak jest zawsze (być może my mamy jakieś wadliwe egzemplarze) - zwróć po prostu uwagę na to, o czym wspomniałam. Link Zgłoś