byfauch 21.11.05, 19:48 Dlaczego mam taki durny obraz? img499.imageshack.us/img499/6884/forum8cd.jpg Link Zgłoś Obserwuj wątek
krzysztofsf Re: Firefox 21.11.05, 22:21 Bo poruszyles kolkiem myszy ?? Z prawej strony widac przesunieta winde. Link Zgłoś
byfauch Re: Firefox 21.11.05, 23:19 krzysztofsf napisał: > Bo poruszyles kolkiem myszy ?? > Z prawej strony widac przesunieta winde. Nie. Od jakiegoś czasu forum GW, po wejściu w konkretny temat, tak nierówno układają mi się czcionki. Oczywiście tylko pod linuxem. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Firefox 21.11.05, 23:46 byfauch napisał: > krzysztofsf napisał: > > Bo poruszyles kolkiem myszy ?? > > Z prawej strony widac przesunieta winde. > > Nie. > Od jakiegoś czasu forum GW, po wejściu w konkretny temat, tak nierówno układają > mi się czcionki. Oczywiście tylko pod linuxem. Pod Firefoxem ;) Mi w Operze pod Linuxem wszystko gra ;) Moze w cache za duzo sie odlozylo plikow tymczasowych i "sie zapycha" ? Link Zgłoś
kell99 Re: Firefox 22.11.05, 20:27 krzysztofsf napisał: > Moze w cache za duzo sie odlozylo plikow tymczasowych i "sie zapycha" ? Albo w ustawieniach ma wymuszone minimalne rozmiary fontow. Link Zgłoś