borys55 19.12.05, 15:35 na ekranie komputera pojawil mi sie gruby czarny pasek ,co to jest??? dopiero po wylaczeniu z gniazdka zniknal, bardzo prosze o rade Link Zgłoś Obserwuj wątek
gray Re: czasny pasek 19.12.05, 15:39 a po ponownym włączeniu? i co to za ekran? LCD czy 'zwykły'? Link Zgłoś
borys55 Re: czasny pasek 19.12.05, 16:30 gray napisał: > > a po ponownym włączeniu? > > i co to za ekran? LCD czy 'zwykły'? > > LSD po ponownym wlaczeniu zniknol... Link Zgłoś
bigstrand Re: czasny pasek 19.12.05, 17:07 borys55 napisał: > LSD > po ponownym wlaczeniu zniknol... Po LSD nie tylko czarne paski znikaja... Link Zgłoś
maestro_xp Re: czasny pasek 19.12.05, 15:40 borys55 napisał: > na ekranie komputera pojawil mi sie gruby czarny pasek ,co to jest??? dopiero > po wylaczeniu z gniazdka zniknal, bardzo prosze o rade CZARNA GRUBA KRESKA... to pewnie sygnał od Kapelana :) że kineskop dożywa swych dni... :( zmów paciorek za duszyczkę monitorka i zbieraj kasę na nowy lub zanieś do serwisu Link Zgłoś
borys55 Re: czasny pasek 19.12.05, 16:29 monitor mam nowy , ma kilka miesiecy ,plaski ,ale podejrzewam ze mam wirusa w kompie i myslalem ze to ma moze z nim zwiazek... dzieki serdeczne za pomoc Link Zgłoś