Gość: klarysa IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:24 hej mam problem, film mi sie w kazdym programie odtwarza do gory nogami,,,,,,,,,, Link Zgłoś Obserwuj wątek
kerth Re: film do gory nogami....... 05.02.06, 19:29 1.przeinstaluj kodeki jezeli nie podziala 2.odinstaluj kodeki. zainstaluj, odznaczajac przy instalacji kodek"divixg400" Link Zgłoś
Gość: klarysa Re: film do gory nogami....... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:25 zainstalowalam nowy kodek i nic, gdzie sa te ustawienia kodekow? Link Zgłoś
Gość: kl Re: film do gory nogami....... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:35 divx Link Zgłoś
Gość: kl Re: film do gory nogami....... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:38 ffdshow,nimo codec pack, avisynth, elecard, dodam ze inne filmy ogaladam normalnie tylko ta Śmierc w wenecji Viscontiego...hmm Link Zgłoś
kerth Re: film do gory nogami....... 05.02.06, 20:45 hmm... wiec tylko jeden film jest do gory nogami. widze, ze niezly smietnik masz z kodekami usun je wszystkie. nimo bez filtra G400 "chyba że masz tę kartę matrox G400 badz następne" oraz Bicubic Resizer. powinno wystarczyc Link Zgłoś
Gość: kl Re: film do gory nogami....... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:12 jak mam sprawdzic czy ma ten filtr czy nie, reszte skasowalam, resizer jest Link Zgłoś
kerth Re: film do gory nogami....... 05.02.06, 21:19 usun rowniez nimo. podczas instalacji dokonasz wyboru skladnikow. wiec odznaczysz nichciane filry, kodeki. Link Zgłoś
Gość: kl Re: film do gory nogami....... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:27 ok, poradz wiec prosze co mam zainstal, z ktorej strony itp...dzieki!!!!! Link Zgłoś
kerth Re: film do gory nogami....... 05.02.06, 21:53 usun wszystkie kodeki jakie masz. zainstaluj download.softpedia.com/software/multimedia/video/divx/klcodec269f.exe wszystko powinno dzialac. Link Zgłoś
Gość: UG Re: film do gory nogami....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:08 Mialem kiedys identyczny problem. Na wiele filmow tylko jeden mi sie odtwarzal do gory nogami. Chyba na zlosc u moich znajomych(ktorzy mieli te same kodeki) ten film chodzil normalnie :) Film odlozylem do szafy. Gdy po pol roku z powrotem do niego wrocilem (oczywiscie miedzyczasie na komputerze instalowalem i odinstalowywalem rozne rzeczy) ze zdumieniem stwierdzilem ze zaczal sie odtwarzac normalnie. Link Zgłoś