Dodaj do ulubionych

Błąd autentyczności sprawdzania Windows

IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 02.03.06, 13:21
Dzisiaj włączyłem komputer i pokazało mi na niebieskim ekranie,że mam nielegalny system.

i38.photobucket.com/albums/e128/cokolwiek_ja/xp.jpg
Czy przytrafiło się Wam coś takiego i co z tym robić?
Pozostaje kupienie XP, czy jest inne wyjście????

"Błąd sprawdzania autentyczności: błąd sprawdzania autentyczności klucza produktu
[0x80080220]
Niepowodzenie sprawdzania oryginalności oznacza, że kopia systemu Windows zainstalowana na tym komputerze nie jest uważana za oryginalną."
Obserwuj wątek
    • Gość: Logan Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:24
      > Pozostaje kupienie XP, czy jest inne wyjście????

Instalacja linuksa =)

PS: Z lekka przegiełeś...
    • Gość: Szpaq Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows IP: 195.116.211.* 03.03.06, 19:00
      W dodaj usun programy mozesz usunac ta aktualizacje
      • Gość: w Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows IP: *.gala.net.pl 05.03.06, 19:49
        A mi sie to g zainstalowalo i nie ma w dodaj/usun programy :(

Ma ktos jakis inny sposob ??

Pozdrowienia
        • Gość: Logan Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:36
          Są na to "sposoby" ale dwa najlepsze to takie by kupić XP lub przesiąść się na
          inny system.
        • Gość: rip Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows IP: 212.160.172.* 07.03.06, 14:57
          jest. trzeba zaznaczyć "pokaż aktualizacje", a potem ją po prostu odinstalować
          i zakazać pobierania jej na przyszłość.
          • Gość: piękny lolo Re: Błąd autentyczności sprawdzania Windows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:13
            w treciej wypowiedzi od końca jest napisane jak poradzić sobie z tym problemem
            forum.pclab.pl/index.php?showtopic=148289

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka