Dodaj do ulubionych

Problem z dyskiem ipoda shuffle

09.04.06, 16:47
Potrzebuję odpowiedzi na pytanie. Żle odłączyłem ipoda shuffle 512 mb i teraz
ma on pojemnośc 492 mb. Czy jest jakis sposób by przywrócić te 512? Ludzi,
błagam pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • aleglupi Re: Problem z dyskiem ipoda shuffle 19.04.06, 17:13
      ale jestes glupi po pierwsze shufle nie ma dysku tylko flash a ponad to nigdy
      pewnie nie bylo tam 512 bezczelnie cie oszukali chyba ze jest mozliwosc ze masz
      tam dysk i ci sie ukruszyl kawalek przez to utrata pojemnosci.
      • hetros Re: Problem z dyskiem ipoda shuffle 19.04.06, 19:07
        nie no porsze was...
        Tak naprawde nigdy nie bylo 512mb pojemnosci, kazdy dysk tak ma, np. karta
        pamieci w mojej komorce ma napisane 512 a ma pojemnosc 489mb, moj ipod 30gb ma
        pojemnosc 27,8gb. to wszystko przez producentow oni inaczej licza pojemnosc niz
        sie liczy poprawnie io z tad te roznice
      • aleglupi Re: Problem z dyskiem ipoda shuffle 19.04.06, 22:57
        nawet nie wiesz co masz poczytaj sobie lepiej o swoim sprzecie ja nie mialem
        nigdy ipoda bo uwazam go za prestizowe zero, jego parametry nie sa wcale nie
        wiadomo nadzwyczjanie jakie a ceny ch/horendalnie duze, a mimo to wiem ze nie
        miales nigdy 512, zloz reklamacje, albo wytocz im proces to moze wygrasz i dadza
        ci to za co zaplaciles shufla z dyskiem hdd i 512Mb. czlowiek jak chce to
        potrafimy a jak sie uprze to sami wiecie... ale pierw dowiedz sie pare rzeczy i
        sie nie osmieszaj przed ludzmi bo takie pytania na forum to az zal dupe sciska
        powiedz mamie moze ona cie zrozumie www.counter-strike.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka