Gość: pan zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:32 to w zasadzie to wszystko Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zzz Re: Ile trzyma bateria w laptopie z centrino? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:36 Moja trzyma ok 3h Link Zgłoś
Gość: Celeron Re: Ile trzyma bateria w laptopie z centrino? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:40 A w którym laptopie ? Tych z procesorem Centrino firmy Intel jest jakieś...800 modeli ! :) Link Zgłoś
hanatol Re: Ile trzyma bateria w laptopie z centrino? 18.04.06, 18:46 > A w którym laptopie ? > > Tych z procesorem Centrino firmy Intel jest jakieś...800 modeli ! :) Nie ma procesora Centrino firmy Intel. Jest Pentium M. Link Zgłoś
Gość: Helkern Re: Ile trzyma bateria w laptopie z centrino? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:06 hanatol napisał: > Nie ma procesora Centrino firmy Intel. Jest Pentium M. Centrino to także i Intel® Core™ Duo Processor oraz Intel® Core™ Solo Processor jak chodzi o ścisłość. :) To nie żadna tajemna wiedza - wystarczy poczytać na stronach firmy INTEL. Link Zgłoś
nutsh Re: Ile trzyma bateria w laptopie z centrino? 18.04.06, 18:42 Powiem ci, ale jak mi napiszesz ile pali samochód z silnikiem diesla? Link Zgłoś
Gość: www.pclab.pl Re: Ile trzyma bateria w laptopie z centrino? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:22 2-3 godzinki. :) Link Zgłoś
Gość: Paliwoda Re: Ile trzyma bateria w laptopie z centrino? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 11:18 Gość portalu: www.pclab.pl napisał(a): > 2-3 godzinki. :) Tyle...pali samochód z silnikiem diesla ??? :D Link Zgłoś
Gość: Reader Od... IP: *.ericsson.net 19.04.06, 11:31 pelnego naladowania do mementu gdy informuje o rozladowaniu. A na serio to zalezy: od matrycy (rozmiaru, rozdzielczosci i ilosci kolorow - to nie zart, podswietlenia), od dysku (predkosci obrotowej, pamieci cache itp), od chipsetu, od rodzaju i predkosci pamieci, od procesora - predkosci i rodzaju np. ULV, ustawien ACPI, od ilosci podlaczonych urzadzen usb, firewire, pcmcia, serial itp, od rodzaju czynnosci wykonywanych na komputerze, od istniejacego sprzetu - CD/DVD/HDD itp, od temperatury otoczenia i notebooka... ok. juz nie chce mi sie wymieniac. No i od pojemnosci baterii. Link Zgłoś
Gość: janulodz Re: Od... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:37 U mnie w Fujitsu Siemens Amilo Pro 8010 prawie 4 godziny. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Od... IP: *.acn.waw.pl 19.04.06, 17:45 A u mnie w Toshiba Tecra A4 230 średnio 2 h - po prostu pytanie jest mało precyzyjne, takie też będą odpowiedzi... Link Zgłoś