Gość: lolita IP: *.krosniewice.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 11:48 czy wentylatory dostarczane do procesorów w wersji box sa skuteczne i niezbyt głosne i czy uzywać ich a możę lepiej innych? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: merien Re: wiatraki na CPU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 17:42 ja ze swojego boxa intel nie bylem zadowolny wymienilem na titana, jest troszeczke ciszej, jednak coraz bardziej zastanawiam sie nad woda Link Zgłoś
Gość: rokers Re: wiatraki na CPU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.03, 09:19 wiem cos o wiatrakach na duronach i athlonach. Jest to takie gowienko ze nawet serwisów boją sei jes zakładac. Do tych procesorów lepiej kupic wentylatorek z lepszym mocowaniem i bardziej wydajne. Link Zgłoś
v3rt Re: wiatraki na CPU 09.02.03, 01:42 jesli zalezy ci na ciszy to zdecydowanie polecam chlodzenie woda... juz za ok 200 zlotych mozna zmontowac uklad niekoniecznie wydajny ale calkowicie cichy. polecam! Link Zgłoś
ssaczek Re: wiatraki na CPU 09.02.03, 11:26 Już tak się przyzwyczaiłem do tego burczenia że dziś nie wyobrażam sobie jak by to było odpalić maszynę i nie słyszeć ruszających wiatraków. A co do wiatraków to polecam wszystkim, którym grzeją się maszyny założenie wentylatora na śledziu wyrzucającego powietrze z obudowy na zewnątrz, u mnie temperatura momentalnie spadła o 10 stopni na procku i sama płyta już też przestała się przegrzewać. Link Zgłoś