Dodaj do ulubionych

problem z drukarka

22.07.06, 21:00
mam problem zdrukarka,chcialam wydrukowac tekst i nic nie dziala .wyskakuje
ikonka ze nie ma papieru a papier jest.wiec juz niewiem co robic.jak otwieram
folder drukarki to status jest "drukowanie"ale nic sie niedzieje. co moge
jeszcze zrobic?poprzednim razem wystarczylo wstrzymac i ponowic drukowanie a
teraz i to nic nie daje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Centrum Techniki Re: problem z drukarka IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 21:02
      Nie napisałaś jaką drukarke posiadasz a to już błąd!!Sprubuj przeinstalować
      sterowniki to powinno pomóc Pozdrawiam
      • magdaksp Re: problem z drukarka 22.07.06, 21:05
        hp desk jet 710c.
        • Gość: Centrum Techniki Re: problem z drukarka IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 21:10
          A z jakiego systemu operacyjnego korzystasz...???
          Zainstaluj sterowniki z tej strony powinno pomóc

h20180.www2.hp.com/apps/Lookup?h_lang=pl&h_cc=pl&cc=pl&h_page=hpcom&lang=pl&h_client=S-A-R2287-1&h_query=hp+desk+jet+710c.&submit.x=3&submit.y=7
          • magdaksp Re: problem z drukarka 22.07.06, 21:26
            z windowsa 2000 juz sobie to sciagam
            • magdaksp Re: problem z drukarka 22.07.06, 21:41
              kurde cos pokrecilam czy mozesz mi krok po kroku napisac co mam zrobic jak juz
              jestem na tej stronie z linku i wybralam moja moj model drukarki?
              • Gość: Centreum techniki Re: problem z drukarka IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 21:47
                Teraz sciągasz te sterowniki na dysk....gdy już je ściągniesz co może troche
                potrwać najlepiej wyłącz drukarkje sz prądu nie z komputera i wejdź w menadżer
                urządzeń i tam powinna być widoczna twoja drukarka i kliknij na polecenie usuń
                sterownik bądź coś podobnego...następnie w dodaj usuń programy powinno coś być
                takiego jak hp...coś tam coś tam też to usuwasz i zrestartuj komputer następnie
                włącz drukarke do prądu i włącz komputer następnie zainstaluj to co sciągłaś i
                najlepije jeszcze raz restart systemu i to na tyle jeżeli masz jeszcze jakiś
                problem to pisz:)
                • magdaksp Re: problem z drukarka 22.07.06, 22:04
                  jestem totalnym komputerowym matołem.otworzylasm ten link,wybralam moedel
                  drukarki i dalej jest cos takiego:i niewiem co teraz robic
                  h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=59307&lc=en&cc=pl&dlc=pl&submit.y=7&submit.x=3&lang=pl&cc=pl
                  • Gość: Centrum Techniki Re: problem z drukarka IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 22:08
                    Teraz wejdź w ten link i wybierz tam system operacyjny :)heh
                    h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&cc=pl&lang=pl&dlc=pl&product=59307&#
                    Nastepnie wybierz oprogramowanie i ściągnij reszta tak jak opisałem wczesniej:)
                  • neder Re: problem z drukarka 22.07.06, 22:12
                    h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?lc=en&cc=pl&lang=pl&os=181&dlc=pl&product=59307&softwareitem=oj-39864-1
                    • Gość: Centrum Techniki Re: problem z drukarka IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 22:16
                      Hehe needer podał troche lepszego linka bo prosto do celu ale on od tego tu jest
                      hehe :)
                      • magdaksp Re: problem z drukarka 22.07.06, 22:19
                        ok juz zrobilam wszytsko tak jak napisales.ale co ja wlasciwie sciagnelam?bo to
                        chyba jest cos do segregowania fotek na komputerze?
                        • neder Re: problem z drukarka 22.07.06, 22:21
                          sterownik?
                      • neder Re: problem z drukarka 22.07.06, 22:19
                        Gość portalu: Centrum Techniki napisał(a):

> Hehe needer podał troche lepszego linka bo prosto do celu ale on od tego tu jes
                        > t
                        > hehe :)

od czego niby? acha i jestem dziewczynką.
                        • Gość: Centrum Techniki Re: problem z drukarka IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 22:24
                          Aha sorki neder:) a od pomocy bo chyba wszyscy tu jestesmy od tego:) aha tamto
                          są sterowniki do twojej drukarki a przyokazji progam do obróbki zdjęć itp:)
                          • magdaksp Re: problem z drukarka 22.07.06, 22:32
                            ok juz wszytsko zrobilam i zaczela wkoncu dzialac dziekuje!!!
                            • Gość: Centrum Techniki Re: problem z drukarka IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 22:41
                              Nie ma za co:)Polecamy sie na przyszłość:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka