sine.ira 05.08.06, 18:18 No właśnie... Wiadomo że nie do śmietnika, więc gdzie? Pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Re: Gdzie wyrzucić monitor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 18:30 Mam do wyrzucenia : 3 monitory 3 komputery 2 drukarki atr. 1 lodówka 6 lamp jarzeniowych (x 4 rury) oraz wiele drobnych (karty, kable itp.) Wszystko to trzymam w garażu i nie mam pomysłu. Link Zgłoś
gluby Re: Gdzie wyrzucić monitor? 05.08.06, 18:34 a gdzie mieszkasz? i ci chodza? mozes zdac np domu dziecka i inne? zawsz eznajdzie sie ktosc wezmie Link Zgłoś
gluby Re: Gdzie wyrzucić monitor? 05.08.06, 18:32 a chodzi jeszcze jak tak to daj np domu dziecku a, ajk nie to chyba skupu agd? wiesz jak ja raz postawilem monitor obok smietnika to nastepnego dnia juz nie bylo:) zaw Link Zgłoś
sine.ira Re: Gdzie wyrzucić monitor? 05.08.06, 19:04 Tak myślałem, że będzie z tym ciężko. Monitor nie chodzi, inaczej próbowałbym opchnąć go na Allegro. A do domu dziecka wstydziłbym się oddać monitor który może w każdej chwili paść. Wtedy oni by mieli ten problem, który ja mam teraz, prawda? ;) Link Zgłoś
lazygeek Re: Gdzie wyrzucić monitor? 05.08.06, 18:47 Ciekawe ile taka usługa kosztuje, Wszedzie 'ceny do uzgodnienia' www.scu.pl/ Link Zgłoś
gluby Re: Gdzie wyrzucić monitor? 05.08.06, 18:52 kolega oddawal do takieuj pdoobnej firmy ale nie wiem gdzie ale zaplacil 70 zl:/ za komp Link Zgłoś