Gość: dziewicaorleanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:11 Jak to skasować? Miałam dwa systemy, jeden odinstalowałam a przy uruchamianiu kompa tak mi sie wyświetlw przez 30 sekund Link Zgłoś Obserwuj wątek
daniellinux Re: "Wybierz system operacyjny" 03.11.06, 20:34 Rozumiem że korzystasz z Win XP. Najłatwiej jest uruchomić system z płyty CD, wybrać opcję konsoli odzyskiwania i wpisać fixmbr, tylko musisz znać hasło Administratora Link Zgłoś
tiges_wiz Re: "Wybierz system operacyjny" 03.11.06, 23:32 strasznie latwo ... a juz trudno w notatniku wyedytowac boot.ini nie ma tez co poprawiac MBR, bo windowsowego menedzera systemow tam nie ma. A klikaczom oczywiscie polecam metode r_eda :) Link Zgłoś
r_ed Re: "Wybierz system operacyjny" 03.11.06, 20:34 Moj komputer->Wlasciwosci/Zaawansowane/Uruchamianie i odzyskiwanie/Czas wyswietlania .... Link Zgłoś
dziewicaorleanska Re: "Wybierz system operacyjny" 04.11.06, 05:41 r_ed napisał: > Moj komputer->Wlasciwosci/Zaawansowane/Uruchamianie i odzyskiwanie/Czas > wyswietlania .... dzięki.pozbyłam się tego draństwa. Link Zgłoś