Gość: dvb IP: *.icm.edu.pl 19.11.06, 16:46 Czym odtwarzać,konwertować filmy .dat ?Opis pliku:"Raw Transport Stream from Active PIDs,Decrypted" Mpeg2Cut2 odtwarza i zapisuje klatki,ale to tylko mini prosty przyrząd do cięcia różnych mpeg. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dvb Re: ProjectX coś robi IP: *.icm.edu.pl 19.11.06, 19:13 img112.imageshack.us/img112/8100/projectxpm5.jpg Link Zgłoś
arius5 Re: Czym odtwarzać,konwertować filmy .dat ? 20.11.06, 01:52 zmien nazwe ( rozszerzenie ) na "mpg" i ogladaj czym chcesz. Link Zgłoś
Gość: ala AllPlayer - bezpłatny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 07:43 AllPlayer obsługuje rozszerzenia *.dat trochę mnie to dziwiło, bo takie pliki *.dat to w moim kompie jakby systemowe były, więc przy instalacji wyłączałam obsługę plików z takim rozszerzeniem ale... sprawdziłam! Takie rozszerzenie jednak chyba dotyczy też filmików (chyba - bo nadal nie jestem pewna; nie zetknęłam się z takim filmem) AllPlayera możesz pobrać ze stron np. www.chip.pl lub strony producenta: www.marbit.com.pl/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=10 znalazłam też takie "cóś", Allok Video Joiner: www.tucows.com/preview/404405 Link Zgłoś