Gość: moff IP: 80.50.21.* 03.04.03, 12:44 Witam, Chciałbym rozpocząć przygodę z programowaniem w języku C++. Czy moglibyście polecić mi jakiś dobry, szybki i bezpłatny lub łatwodostępny kompilator wraz z linkerem ?? Z góry thx za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: krzcel Re: Kompilator C++ IP: 212.106.159.* 03.04.03, 20:23 Strona Borlanda lub komputerswiat expert nr 2 Link Zgłoś
noctrl Re: Kompilator C++ 04.04.03, 01:35 Dev-C++ prdownloads.sourceforge.net/dev-cpp/devcpp4980.exe?use_mirror=belnet Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Kompilator C++ IP: *.ss.shawcable.net 04.04.03, 02:48 noctrl napisał: > Dev-C++ > <a href="prdownloads.sourceforge.net/dev-cpp/devcpp4980.exe? use_mirror=b > elnet"target="_blank">prdownloads.sourceforge.net/dev-cpp/devcpp4980.exe? use_mi > rror=belnet</a> Ja sobie tez go zainstalowalem kilka dni temu. Mam maly problem. Jak puszcze jakis maly program wlasnorecznie napisany to nie moge obserwowac efektow mojej pracy bo DOS windows wyswietla sie tylko na ulamek sekundy i nie jestem w stanie nic w nim zobaczyc. Czy ktos kto uzywa tego Dev C++ moglby pomoc? Link Zgłoś
Gość: kell Re: Kompilator C++ IP: 255.255.255.* 04.04.03, 02:52 hehe:) odpalaj z terminala (sesji dosa czy jak to sie cholerstwo zwie) albo daj na koncu jakies getch albo cos co spelnia podobna funkcje wedle upodobania Link Zgłoś
Gość: kell Re: Kompilator C++ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.04.03, 02:07 www.experts-exchange.com/Programming/Programming_Languages/Cplusplus/Q_20426331.html Link Zgłoś
Gość: kell Re: Kompilator C++ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.04.03, 02:14 za szybko wkleilem.. powinienes unikac uzywania conio.h jako, ze jest to biblioteka typowo "dosowa" i wlaczenie jej w jakikolwiek problem sposoduje,ze nie skomilujesz tego na zadnym innym systemie... eh, pomoglbym ci wiecej, ale obecnie siedze po uszy w javie i eiffelu.. brr dobrze, ze java + eclipse jest takim cudownym srodowiskiem.. :) Link Zgłoś
xant Re: Kompilator C++ 04.04.03, 02:10 g++ - the best sourceforge.net , , / \ ((__-^^-,-^^-__)) `-_---' `---_-' `--|o` 'o|--' \ ` / ): :( :o_o: "-" GNU IS THE SOLUTION Link Zgłoś