Gość: Zdzisio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:35 zagrywam sie gierka Diablo2, mam nowego kompa jakie gry polecacie w tym stylu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gamer Re: nowy komp, nowe gry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.07, 13:41 Ghotic 3 ;) 3PPS uczta dla oczu i uszu www.idg.pl/ftp/gry_3566/Gothic.3.Demo..html potrzeba do niej min 2GB ram poza tym - polecam Company of heroes - wspaniała strategia 2WW www.download.net.pl/7008/Company-of-Heroes-Single-Player-Demo/ miłej zabawy Link Zgłoś
Gość: art Re: nowy komp, nowe gry IP: *.matarnia.pl 24.06.07, 14:43 Aktualnie gram w "Prince of Persia - Piaski Czasu" i mi się podoba. Czy kolejne części ("Dusza Wojownika" i "Dwa Trony") też są dobre, a może lepsze? Za tą drugą musiałbym wydać prawie 50zł. Warto? Link Zgłoś
Gość: gamer Re: nowy komp, nowe gry IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.07, 20:46 Gość portalu: art napisał(a): > Aktualnie gram w "Prince of Persia - Piaski Czasu" i mi się podoba. Czy kolejne > > części ("Dusza Wojownika" i "Dwa Trony") też są dobre, a może lepsze? Za tą > drugą musiałbym wydać prawie 50zł. Warto? nie warto - moim zdaniem - grafika jest jak na te czasy prymitywna,gra po prostu kuleje,fabuła jest dosyć prostolinijna,imho coś w rodzaju pac man`a BTW polecam też gre STALKER - koniec mnie rozwalił kiedy bohater zapragnął nieśmiertelności GG ;) Link Zgłoś