klemens_serb 25.06.07, 11:39 co sie stanie jesli wyplacilem pieniadze z bankomatu i nie zdazylem ich wziasc i bankomat wciagnal je spowrotem????? bede mial te pieniadze spowrotem na koncie?????????????? czekam na odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek
xulu Re: Bankomat 25.06.07, 11:56 może zapytaj w tym banku który jest właścicielem tego bankomatu... "forum komputery" Link Zgłoś
xulu Re: Bankomat 25.06.07, 11:58 wydrukuj log-i z bankomatu i wklej w odpowiednim dziale być może bankomat jest zawirusowany ;-DDD Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Bankomat IP: *.aster.pl 25.06.07, 13:01 Jak to nie zdazyles???!!! to cos Ty robil przy bankomacie??? Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Bankomat IP: *.aster.pl 25.06.07, 13:02 Chyba ze wyplacales z 0,5 mln w banknotach 20 zl. Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Bankomat IP: *.gwl.koszalin.pl 25.06.07, 13:29 Myślę że równie dobrze mógłbyś zadać to pytanie na forum poświęconym roślinom ozdobnym. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bankomat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 13:34 Też tak mialem, tylko ze ja wyplacalem akurat 350 GBP. Gadalem przez telefon i nie wiedzialem, ze wciagnie kase z powrotem po 45 s. Zadzwon do banku i opisz co sie stało, W moim przypadku musieli policzyc kase z bankomatu i jako, ze byla tam ta moja nadwyzka to oddali. Ale pare dni to trwalo. Link Zgłoś
Gość: ala SPOKO! składasz reklamację w banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 13:41 SPOKO! składasz reklamację w banku lub u operatora sieci bankomatu-pożeracza ;)) reklamację złóż osobiście i NA PIŚMIE żądając potwierdzenia (np. ksero + pieczątka banku i imienna osoby przyjmującej) KONIECZNIE ZAŁĄCZ DOWÓD TRANSAKCJI WYPŁATY a jeśli go nie brałeś lub nie było papieru - opisz dokładnie: lokalizację i ozaczenie bankomatu, czas transakcji, kwotę "połknietą", jaką kartą się posługiwałeś (numer, do kiedy ważna, jakiego banku) pieniądze - niestety - zostały zdjęte z Twojego konta ale spokojnie! w bankomacie jest superata odpowiadająca CO NAJMNIEJ kwocie, którą zeżarł Ci bankomat - takich fajtłapów bywa więcej ;)) i służby odpowiedzialne za jego obsługę DOLICZĄ SIĘ TEGO W ciągu 2-4 tygodni powinieneś otrzymać informację o sposobie załatwienia Twojej reklamacji i o tym, że "zeżarta" kwota została wpłacona zwrotnie na Twój rachunek (kiedyś miałam podobny problemik...) :)))))))) Link Zgłoś